Canturk yapımı coılower larım satılıktır ilgilennelere yardımcı olurum .
hiçbir memnunsuzluk nedenım yoktur aracı basık olarak kullanmıyorum boşa zıyan olmasın coıllerım dıye satıyorum aklınızda soru ısaretı kalmasın.
saygılar
Canturk yapımı coılower larım satılıktır ilgilennelere yardımcı olurum .
hiçbir memnunsuzluk nedenım yoktur aracı basık olarak kullanmıyorum boşa zıyan olmasın coıllerım dıye satıyorum aklınızda soru ısaretı kalmasın.
saygılar
Konu tutkuaydin41 tarafından (15/04/2012 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
güncel
Hadi Abisi .)
Hayirli satislar..cok ozenilerek yapilmist coiller..insallah hastasina gider..
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Noldu lan![]()
TSİ Jetta.
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Orj.Amortisor +300 günceli![]()
TSİ Jetta.
acil satılık herhangı bı sıkıntı yoktur
Hadi Abisi .)
yokmu lazım olan =)
Hadi Abisi .)
uste ne kadar istiyorsunuz bırde linea ile amortisorler aynımıdır acaba
modifiyeden anlayan yok forumda o kadar diyorum.....
Konu tutkuaydin41 tarafından (15/01/2012 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.
Hadi Abisi .)
guncel
Su kite ilgi gostermiyo millet kafayi yicem abi, ne diyim..
alınık ozelden yaz kardeş.. dursun kosede anası satım elbet gene bır coil lazım olurmaksad ıs gorunsun ozelden pm at 3.5 hr nın uzerıne ne verelım
coil dediginiz amortisormudur
on amortisor ise ilgilenebilirim
hayırlı satışlar.
Pm
eee satıldı mı ?
birde bişey sorucam ben pek anlamam coilden yüksekliğini ayarlamak için arabayı tamamen kaldırmak gerek galiba ?
Konu VooDoo tarafından (12/02/2012 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri