bunu unuttuk yahu güncelleyelim![]()
arkadaşlar eğer isteyen olursa elimde ışıklı tuş takımıda vardır. bütün tesisatı komple var. tek yapmanız gereken eskiyi söküp yenisi takmak.
tuş takımını ayrı olarak satarmısınız?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bende 2009 Dinamic var, aldığımda üst taraf komple gitmiş durumdaydı. Ben kullanmaya başladıktan sonra da tuttuğum yerler şerit şerit oldu!! Deri falan değil sanki bu, incecik bir kaplama! Şimdi sol elimle tuttuğum yer kademe kademe şerit şerit duruyor.
Bu sizin elinizdeki EVO'dan söküldü dediniz. EVO'nun direksiyonu da GP'lerdeki gibi ince kaplama mı acaba? Yani elinizdeki ile bendeki aynıysa eğer, 2-3 ay sonra o da şerit şerit soyulur diye düşünüyorum.
Bir kaç yerde yeni direksiyonlar, harbi sağlam kalın deri diye yazmışlar.Bu acaba ondan mı?
furkan hocam bu direksiyonu 2011 model 1000 km yapmış bir evodan söktüm görüp bakabilirsin.
tuş takımını istiyorum abi src li olan kısmı yada olmadı komple tuş takımınıfiyat ve olurunu pm atarsan güzel olur abi
![]()
bir fotoğraf koyabilirmisiniz...
ışıklı ve gri renkli tuş takımı g.puntolara tam uyumlumu tırnak vs ? fiyat ne düşünüyorsunuz
elinizde 5 veya benimkine oluyorsa 6 vites mandalsız vites topuzuda varmı acaba? varsa eğer direksiyonla ikisine talibim
direksiyon punto-can nickli arkadaşımıza satılmıştır.
ışıklı tus takımı isteyenlere hala güncel.
Öncelikle hayırlı olsun
İş yoğunluğu yüzünden dibimizdeki direksiyona bakmaya bile gidemedik iyi mi
Şu tez bir bitsin..
Küçük boya rütuşları.
Pasta cila.
İç dış komple temizlik (Motor yıkama/Döşeme,Taban ve Tavan temizliği)
2 ay önce aldığım park sensörünün takılması.
Direksiyon deri olayı...
Yapcak iş çok, ama fısatları kaçırıyoruz bu arada![]()
Konu celenlee tarafından (03/06/2012 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri