Kargo ıvır zıvır işi olmasa ilk günden alacaktım ama bi de o işlerle uğraşmak istemiyorum. Gerçekten iyi fiyat. Alana hayırlı olsun..
arkadaşlar kargolardım ben ne var ugraşacak bakalım bugün maltepeden oguz arkadaşımız gelecek oldu eger gelmezse ın dedigi gibi o tapanın oldugu yeri delerim lpgçilerin punchlarıyla olur biter yada fiyatı yükseltirim![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
özkan abi bu puntoların orjinal koruma mı sonradan mı yaptırdın? yani uyan bişey mi takıldı?
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
güzelliklere bayılırımeyvallah ş bende iki bira söylerdim sana
içermisin bilmem?
Aldıgımdan beri arabanın altında takılıydıcanımı sıkıyordu
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Parça ve buluşma teklifi için teşekkürler...![]()
özkan satılmadıysa pm görüşelim 60 tl alırım
sanırım ürün satılmış alanada satanada hayırlı olsun
geç kaldın arkadaşım bugün arkadaşımız oguz geldi aldı 60 tl.ye hayırlısı diyelim kısmet degilmiş erken davranmış olsaydın keşke...
Hayırlısı olsun oguz tanıştıgımıza memnun oldum...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (09/01/2012 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.
Biz düşünürken millet gelip malı alıp gidiyor. Kendimi doğrultana kadar forumda satılık parçalardan uzak durayım bari
Satanada alanada hayırlı olsun.
tüh be yeni gördüm
bedavaya gitmiş
alan arkadaş güzel günlerde kullansın![]()
arkadaşlar oguz için uygun degilmiş triptonik vites sanırım aracı şanzumana denk geliyormuş serviste orjinal sipariş etti ve sanırım aldıgı ürünüde satışa sunacak takip edin oguz.un ilanlarını)
Özkan merhaba, ben sana daha sonra bilgi vermeyi unuttum, yenisini sipariş ettiğim parça seninkiyle aynı olunca yenisini iade ettim, eskisi takıldı, sorun ustadaymış
ancak yenisi hala bostancı'da boncuk otoda duruyordur, fiyatı 95tl... ilgili olanlara telefon numarasını verebilirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri