dusurmuyoo dıyenın anlını karıslarımornek
DİKKAT basık araç!!
valla arkadaşın puntoya takmadım takılmışınıda görmedim ama mantık yürütüyorum fiorinodan 100-150 kg kadar hafif olsa araçın genede 4-5 cm düşmesi lazım benim ki 6 cm gibi düştü ölçümlerime göre hiç düşürmeme gibi bir durum olmaz en kötüsü bu yayları taktığında beyenmezsen düşmesini biraz soğuk preste bastırırsın 1-2 cm daha basarsın yetmezmi ne kadar basmak istiyorsun o önemli tabi
dusurmuyoo dıyenın anlını karıslarımornek
DİKKAT basık araç!!
))) vallah haklısın kardeş örnek şekil 1-a(basık araç)
arkadaşlar yayların ilanı sahibindendede vardı biri almak istiyo sizlerden isteyen yoksa vericem haberiniz ola öncelik tabiki sizlerde sizden birinin almasını isterim haber bekliyorum alıcı varmı yokmu ??
arkadaşlar yayların ilanı sahibindendede vardı biri almak istiyo sizlerden isteyen yoksa vericem haberiniz ola öncelik tabiki sizlerde sizden birinin almasını isterim haber bekliyorum alıcı varmı yokmu ??
cevap gönderdim arkadaşım
ısıtırsan falan düşer tabi![]()
Orj FK düşürmez hala iddia ediyorum![]()
TSİ Jetta.
fotolar ekte kardeşim bak benim araçımı düşürdü Fiorinoyu punto bundan kaç kilo hafifki düşürmiycek bence düşürür
fiorino büyük araba düşer fiorinoyu düşürmez demedim zaten ben![]()
TSİ Jetta.
arada kaç kilo fark var matemetik biliyorsun herhalde bir orantıla bakalım düşürürmü düşürürmezmi sallamakla olmaz yani kardeşim az düşün çok konuşş burda yazanları iyi oku basık araç diyen arkadaş takmış konuşuyo sen taktınmıki konuşuyorsun amaçını söyle ona göre konuşalım senle
smileyler boşa gitti demek hayırlı satışlar herkes bilir ben kimsenin satışını baltalamam zaten niye baltalıyım takan çok kişi var forumda aratırsanız bulursunuz zaten![]()
TSİ Jetta.
oğuz yanlış bişey söylememiş ki neden alevlendiniz?
arkadaşlar ilan hala güncel isteyene verebilirim
arkadaşlar ilan hala güncel isteyene verebilirim
ilan hala güncel
hafta sonu girdiği icin en fazla 1 haftaya gp aliyorum. eğer satilmamis olursa bu yaylar benim =)
Slm fk ları almak ıstıyorum. Goruselım.. 5425152025
ilan hala güncel arkadaşlar
ilan hala güncel arkadaşlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri