ılan baslıgını duzelttım arkadaslar kafanız karısmasın cıhaz modelı mını s 350 dır
2 aylık navkıng mını s 350 3,5 ınc cıhazımı satıyorum ıhtıyactan fıyatı 130 tl omur boyu ucretsız guncelleme 2 yıl garantılı fatural,ı cıhazın model ve markası nı yazarak ınternet ten arastırabılırsınız.ekran jelatını hala ustunde duruyor sıfırdan farksız ılgılı arkadaslar 555 344 40 42 nolu telden ulasabılerler selamlar murat aksoyhttps://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=15741&stc=1&d=13151742 31
Konu MRT 791 tarafından (06/09/2011 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: resım ekleme
ılan baslıgını duzelttım arkadaslar kafanız karısmasın cıhaz modelı mını s 350 dır
guncel
Hayırlı satışlar... Gayet güzel cihaz...
Konu WiSTaRiA tarafından (09/09/2011 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
Rica ederim... Navigasyonum olmasaydı kaçırmazdım... İhtiyacı olanların kaçırmaması gereken birşey... Helede harita güncelleme olayı muhteşem...
guncel
hocam bi yerde 12 ay gözüküo guncelleme ??
yok kardes benım cıhazım omur boyu ucretsız guncellemeye sahıp aksını ıspatlayana cıhazımı ucretsız verırım benım cıhazımda maps yazılımı var bu yazılıma sahıp her cıhaz omur boyu ucretsız guncellenır gerekırse navkın musterı hızmetlerını arayıp ogrenebılırsınız her cıhaz derken navkıng den bahsedıyorum baska markalara aklınız gıtmesın
guncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri