hayırlı satışlar, yalnız aklıma takıldı(merak ettim daha doğrusu) anfi kaç amperle çalışıyor?
Arkadaşlar eski aracımda kullandığım Orjinal Yetkili Servisten Aldığım Blaupunkt Anfi Kablo Setini Puntoya tesisat yapmayı düşünmediğimden satıyorum.Hepsine 50 TL istiyorum.Kargo alıcıya aittir
İki adet 5 metre altın kaplama sinyal kablosu
5 metre 50 A sigortalı +12V güç kablosu ( 10 mm çaplı )
AUX anfi çıkış soketi (ipod,mp3 player da bağlanabilir)
Alana Blaupunkt Teyp Çıkarma Aparatı hediye edicem(piyasada 10TL)
Aux soketi hariç 50 euro fiyatı vardı.Sokette 20-30 TL istiyolar herhalde.Tesisat yapacak arkadaşlar kaçırmasın...
![]()
Konu sonytech tarafından (22/08/2011 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar, yalnız aklıma takıldı(merak ettim daha doğrusu) anfi kaç amperle çalışıyor?
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Son fotoğrafdaki kablo ne işe yariyor ?
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Çekilen akım anfiye göre değişir.Örneğin ses az açıkken 5 A çeker sesi yükselttikçe ve şarkının bass ına göre çekilen akım 25,30,
40 A lere çıkar.Hem anfi hemde tesisattaki kullanılan hoparlör ve bass ların ohm una göre değerler değişkenlik gösterir.
Normalde blaupunkt teyplerin anfi çıkış kablosu ama ipod ,mp3 çalarda bağlamak için kullanılıyor.
Blaupunkt Teypler iin Aux Kablosu Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning
Puntoların teypleri aynı gibi olsada değişiklik gösteriyo forumda anfi çıkışı var diyen arkadaşlarda var; yok diyen arkadaşlarda var.En iyisi tesisatçıya aracı götürüp baktırmanız.
Ben eski aracıma tesiat yaparken blaupunkt teybim vardı onda bu seti kullandım.Aux soketi hariç 50 euro fiyatı vardı.Sokette 20-30 TL istiyolar herhalde hesabı yapın işte arkadaşlar.Piyasada çin malı kablo takımları var ama bu orjinal Blaupunkt ; resimdede görüldüğü gibi kabloların üzerindede yazıyor.
Peki ilginiz için teşekkür ederim sadece o kabloyu satarmisiniz ?
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Aslında komple set olarak satmak istiyorum
Fiyat düştü.Komple set en son 40 TL
Hayırlı satışlar.Fiyat uygun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
satıldımı ?
Arkadaşlar ilan günceldir
nasıl alabilirim
Özel mesaj attım.İlan günceldir.komple set en son 40 TL
Satılmıştır...Konu Silinebilir.
Konu sonytech tarafından (22/02/2012 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri