Çabuk gider fiyat çok uygun.
il dışından bir arkadaşa satıcaktım site üyemiz değil fakat arkadaş parayı denkleştiremedi taksitle almak istedi o yüzden olmadı kısmeti değilmiş...
ürün durmaktadır tekrar söylüyorum ürün açılmamıştır kapalı kutusundadır kutusunun jelatini durmaktadır. garantisi hattı takınca başlayacaktır 2 yıl genpa garantili iphone 4 16gb
Çabuk gider fiyat çok uygun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
vodafoneda 75 tl * 24 ay kontratla alınabiliyor(1800TL) bence fiyatınızı 1400 gibi revize etseniz daha rahat satarsınız.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
o tam olarak öyle değil o 3gs modeli iphone 4 almak istersen o fiyata ön ödeme yapıyosun eğer yapmak istemiyosan 24x99tl ödüyosun lütfen arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim almıycaksanız gereksiz fiyat yorumu yapmayın. bende yeni aldım fiyatları gayet iyi biliyorum 2milyara aldım... teşekkür ederim!!
telefon sahibinden.com aracılığı ilie satılmıştır. teşekkür ederim
hayırlısı olsun
sayın arkadaşım öncelikle hayırlı olsun benim kimseyi yanlış bilgilendirme gibi bir niyetim yok.Arkadaşıma aldık yeni 75 TL 24 aylık kontrat birde üzerine seçtiğin tarifenin ücretini ödüyorsun.
https://www.vodafone.com.tr/Cihazlar...mobil-internet
tıklayın görün isterseniz.Mesajımı dikkatli okursanız sizi bilgilendirme amaçlıydı ilanınıza gereksiz yorum için değildi.
onur iki fiyalandırma var ikisinidemi alıyoruz hem cep net hem mobil internet paketimi alıyoruz .. eğer öyleyse normal ama sadece 75 tl lilk cep net alıp ı phone 4 veriyorlarsa bedavadan bile ucuz![]()
Mehmet bey cepnet 75 tl nin içinde download yapmadan sınırsız internet gezinimi yapıyorsunuz gerçekten hesaplı amaç müşteriyi 2 yıl bağlamak zaten.90 TL olanda ise +1GB download hakkı var ama bu dahada mantıklı bence.yok ben downloadımı wireless ile yaparım diyorsanız sadece 75TL ödüyorsunuz.Arkadaşım birde kamu hattı aldı onu 75 ten ayrı ödeyecek.eğerki vodafone abonesiyseniz faturanıza +75 TL yansıyacak 24 ay boyunca.değilseniz 75 TL+seçtiğiniz tarifenin ücreti cihaz ve downloadsız internet için cebinizden çıkacak 75 TL.
herneyse abilerim telefonu sattım zaten sıkıntı yok ilgilerinize teşekkür ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri