pardon ya kusura bakmayın fiyat yazmayı unutmuşum. bende niye kimse sallamıyor diyorum850 gibi düşünüyorum ama yine yaparız bişeler
![]()
merhaba,
paliomu satıp evo aldığım için özenle topladığım ancak artık kullanamadığım media markttan alınma kenwood marka kabinli woofer, vatan bilgisayardan usb mp3 player'lı sony marka teyp, pioneer kolon ve mid/tiz komponent takımını komple satıyorum. hiçbirisi hiç tamir veya başka bir işlem görmemiştir. hepsi sorunsuzdur. gayet iyi ses kalite sağlamaktadır. kolonlar ts-a6992s modeldir. alan arkadaş sorun yaşamaz.
teşekkür ederim.
Konu gurhany tarafından (04/06/2011 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
pardon ya kusura bakmayın fiyat yazmayı unutmuşum. bende niye kimse sallamıyor diyorum850 gibi düşünüyorum ama yine yaparız bişeler
![]()
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
hayırlı satışlar.2. el için fiyatı bana biraz fazla geldi. inşallah herşey dilediğin gibi olur.
bence en iyisi sahibinden bakın urunlerıne emsal ıllakı vardır asagı yukarı ordan bsyler cıkarırsınız yanı mal sızın baskasının yorum yapması bence yanlıs eger ses sıstemının teknık bılgısını bılıyorsanız sıfırlarına bakın ve yuzde 40 ucuzuna bence satılır die dusunuyorum kendımce fıkrım![]()
walla sımdı baktım gayet mantıklı olmus sıstem kurmak ıstıyen bence kacırmasın benım elımdede bır bass var eskı aractan kalma puntoya koyarsam bagajda baska bsy kalmıcaknese konu dagılmasın
HAYIRLI SATISLAR GUNCEL DIYELIM...
Gürhan iyi niyetimi farkettiğin için teşekkür ederim.Cihan fikrin çok mantıklı.
600tl çok uygun bi fiyat olmuş. hayırlı satışlar.
Fiyat gayet uygun hayırlı satışlar olsun.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar
güncel
Hayırlı satışlar bende önceki Tipomda 6992 Pioneer kolonları kullanmıştım. Gerçekten kaliteli ses verirler![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
550 yaptım
bagajda boş yere duruyorlar. satayım kurtulayım dedim hala yer kaplıyorlar. biri alsın şunları lütfen çok dua edecem![]()
Sahibinden'e koyma şansınız var ise Kredi kartı ile taksitli olarak kuzenime almayı düşünüyorum...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Güzel fiyat![]()
Hayırlı satışlar... fiyat bencede uygun...
tşk ederim.
ilan sahibinden de var
Edison Amfi+Sony Mp3 Teyp+Pioneer Komponent ve Kolon+Kenwood Bas sahibinden.com'da
halen güncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri