hayırlı satışlar kardeşim
İlgilenen olur mu bilmiyorum bizim forumda ama buraylada paylaşıyım istedim..Auchindoun server ında lvl 85 Human Rogue ve Sporeggar server ında lvl85 Human Death K olan account umu satıyorum.Rogue char ım main dir ve ismi Donemre dir.şuan üstü full pvp epic tir ve 22k gold vardır ve neredeyse bütün heirloom itemlere sahiptir.Archivement point i 4850 dir. Cataclysm paketini digital aldım ama diger bütün paketler mevcuttur.
Fiyat olarak 450TL istiyorum..Teşekkürler.
This is not personel, just business..
hayırlı satışlar kardeşim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
saol abicim teşekkür ederim![]()
Konu bvulgari tarafından (18/05/2011 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış bilgi..Karakterim duruyor hala..
hayırlısı olsun![]()
TSİ Jetta.
cataclysm i almamıştım.. LK paketinde zirve de bıraktımsc2 al kafa rahat bi oyun
Forumda wow oynayan görmek şaşırttı![]()
Konu sedini tarafından (17/05/2011 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
fena oynarım askerde başlamıstım..Bu account umla 2008 den beri oynuyorum.Çocuğum gibi ama artık yeter diyim diyorum![]()
vay anasını memlekette neler dönüyor ya![]()
Keyif BMW'Dir...
yazılanlardan hiçbirşey anlamadım![]()
Arkadaşlar ilan günceldir.İlgilenen olursa görüşebiliriz..Karakter decent gearlıdır..
güncel
anlamam... kaç seneden beri bilgisayar oyunu oynamıyorum en son oynadığım oyun soldier of fortune idi.. onuda kendimiz oynardık... şimdi de pes takılıyorum.. ara sıra..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri