asil irtibata geçelim kardeşim özelden yazıyorum birazdan detayları
sıfır ambalajında araç şarj aleti beraber bluetooth kiti hiç kullanılmadı.opar kodu 55174804 dir deyeri 120 tl. ben gp nin kül kutusu ile takas edicem.markası motorola fıat kutusundadır....
Konu asil tarafından (05/05/2011 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
asil irtibata geçelim kardeşim özelden yazıyorum birazdan detayları
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
kul kutusu ile takas drken kafa kafayami takas edeceksiniz benim kul kutumda hic kullanilmadi oyle duruyor takas edebiliriz detaylari konusalim
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
son fiyatınız nedir. varsa resminide ekleme sansınız varmı bende almak ıstıyorum
kül kutusu derken o yuvarlak sey ilemi takas ediyorsunuz anlamadım
opardan baktım ,MOTOROLA T215
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
arkadaşlar ürün takas edildilmiştir...isteyen olursa elimde aynısı bir adet daha var fiyatı 70 tl dir....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
asil kardeşim sana özelden mesaj atıyorum...
ürün orçun çabuka satılmıştır konu kapanabilir....
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
hayırlısı olsun orcun abı gule gule kullan
hayırlısı olsun orçun abi snada asil
TSİ Jetta.
evet ben aldım.... alanada satanada hayırlı olsun......
alana da satana da hayırlı olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
teşekürler arkadaşlar...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Tesekkurler
bu kit kullanıldığında yol bilgisayarında arayan bilgileri gözükebiliyor sanırım
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Bu ürün tam olarak ne ise yarıyor ve nereye montajı yapılıyor
yaa... kaçırmışız walla. çok cazip takas mış. takas edenlere hayırlı olsun.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri