Savas Bey hayırlı satıslar dılerım
17 olarak bahsediyorum eğer bizden sonra geldiyse veya replicaysa bilemem ama ilk katalog tanıtımı için bunlar geldi savaş abi aldı![]()
Savas Bey hayırlı satıslar dılerım
benim bahsettiklerim de 17 idi.
ilk gelenlerdendir o zaman.
gerçekten güzel model. bir ara bende niyetlenmiştim bunlara. enkei rs+m vardı bende onları satıp bunu almak istemiştim de bakınmıştım baya bi. izmirde bir yerde bulmuştum grisini. beyazını da ankarada görmüştüm. nasip olmadı tabi.
neyse konuyu saptırmayalım..
tekrar hayırlı satışlar savaş bey
teşekkürler arkadaşlar...
hatta jantlar teşhir amaçlı farklı mağazalardaydı.bir gün 4 jantı toplamakla geçti
bu arada internette bir iki satılık thunder modeli var doğrudur ama arayıp sorduğunza o model yok size farklı bir model verelim diyorlar.mert bu konuda haklı olabilir.17 zor ama 15 beyaz gördüm birkaç ilan.
güncel arkadaşlar...
hayırlı satışlar olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar savaş abi çok güzel jantlar bende almak isterdim ama şu an için fiyat aşıyo bu jantlara fiyat çok ii bende tjet jantı bulursam almak istiyorum ama antalya kısır bu konuda
abi yapma etme sunları mat siyaha boyayalımm
Savaş zahmet olmazsa bi olur fiyatını yollar mısın?
.
Konu Budweiser tarafından (06/05/2012 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Jantlar gerçekten harikaymış siyah punto da çok güzel durmuş, 16 olsa idi düşünebilirdim. Bunların 16'sı varmıdır acaba?
15 16 17 şeklinde var fakat Türkiyede mevcutmu bilmiyorum. Jantlar şu anda bende. Değiştirmek istiyorum bende. Savaş abiden aldığım gibi Ne eksik ne fazlaDüşünürseniz pm atmanız yeterli.
benim lastikçimde 15" olanı mevcut. çok güzel jant. Zamanında denk gelsem kaçırmazdım..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hayırlı satışlar kaan![]()
Sağ ol abim eksik olmaJantlara çok iyi baktım Akbanktan parayı çekme muhabbetinden sonra kaldırımla arama 20 cm mesafe koydum alıştıktan sonra jantları taktım senden aldığım gibi yani
![]()
Teşekkürler; inşallah gönlünüze göre bulursunuz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri