abi bişey söliyim yanlış anlamada sen telefonda benle konuştuğun gibi konuşursan satılmaz o jantlarben 17'den soğudum dürüstlüğüne hayranım
![]()
abi bişey söliyim yanlış anlamada sen telefonda benle konuştuğun gibi konuşursan satılmaz o jantlarben 17'den soğudum dürüstlüğüne hayranım
![]()
TSİ Jetta.
Dürüst güvenilir satıcı olmak böyle oluyormus demekki. Özkan abime bu yakışan hareketten sonra teşekkür etmek gerek, 17 jant, bu fiyata, bu çekicilik, kolay bulunmaz, gerçekten 17 jant almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, araç üzerinde gördüm, çok güzel gözüküyorlar.
ural her zaman arkadaşım bir telefon kadar yakınsın araman yeterli muhabete her zaman varız önemli olan uygun anı yakalayabilmek.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım elimizde ki bu şuan
Satılmasın bizim gönlümüz zengin senin canın sag olsun insan kazanmaktan başka büyük bir zenginlik yoktur...
Evet görüntü güzel arkadaşlar orjinale dönecegim için satıyorum çok dikkat çekiyor evli oldugumuz için fazla ilgi bizi biraz bozuyor.
Eyvallah arkadaşım...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri