hala G Ü N C E L
isteyen arkadaşlar mesaj bekliyorum....28 nisan 10 mayıs istanbul ve kocaelideyim arkadaşlar yakın olanlara duyurulur fiyatı gerçekten asagı cok cektim 500 tl sondur....
Konu MURAT34 tarafından (15/04/2011 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.
hala G Ü N C E L
Ne tesadüf bende o tarihlerde istanbulda'yım hatta Tuzla'da olduğum için Kocaeli'nde de sayılırım üstelik aybaşı olduğu için cebimde 500 TL da olur diye düşünüyorum...Jantta almaya niyetim var...Eee un var şeker var kazan var helva yapmak zor olmasa gerek![]()
Neyse olmazsa ikinci talibi benimekle listeye murat
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
...inşallah 15 gün sonraki görüntü...
işşallah hadi hayırlısı
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
O talipler arttı vallahi manyak jantlar ama lastik ebatı ve jantım hazır eski arabam gibi yapıcam inşallah bende 34 far yine sahalara dönüyor mert bilir![]()
Kalan gün 7...
İzmit te en iyi bildiğim merkez nokta:izmit tren istasyonudur...önünden yıllarca geçtim!
Derince'de de görüşebiliriz...illaki izmit'e kadar gitmektense?hem vakit hem mesafe tasarrufu olur?
Yarın istanbuldan çıkmadan önce seni ararım(saat 3gibi) daha önce dediğim yerde (izmit tren istasyonunda) buluşuruz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri