hayırlı satışlar
arkadaslar jantlarım ve lastıklerım on numara temizdir lastikler bridgestone potenza adrenalin modelidir daha 1000 km yapmadım onceki aracim icin almistim yeni puntomda orj jant oldugu icin satıyorum ilgilenenlere duyurulur
hayırlı satışlar
Fiyat ve resim ekleyebilirmisiniz?
fuat bey fiyat 1000 tl resim eklemeyi bilmiyorum resimleri var istersen msn falan varsa mail gonderebilirim
özgür istersen sahibinden.com 'a koy linkinide buraya ekle senin için daha iyi olur...
bende 17 beyaz jant dusunuyorum ama 1000 lira vermem imkansiz gibi bisey![]()
semih bey lastiklerin fiyatlaını biliyormusun bilmiyorum ama bridgestone potenza adrenalin sifirri 1200 tl jantlar iste sifiri 1300 tl ucuz mal almam ben asla arabama arabam degerli benim icin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...astik-41754989 BURADAN RESİMLERE BAKABİLİRSİNİZ ARKADASLAR
Konu ozgurizmir tarafından (31/01/2011 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
dogrudur
verdiğiniz link açılmıyor
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
TSİ Jetta.
Hayırlı satışlar...
Linkte bir sorun var sanırım...
linkte sorun var heralde arkadaslar jantları gormek isteyen sahibinden.com a girip 41754989 nolu ilana bakarsa sevinirim
Konu ozgurizmir tarafından (01/02/2011 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: linkte sorun var
güzel fiyat, hayırlı satışlar
jant güzel, lastik on numara bu fiyata çok iyi hayırlı satışlar.
Ben de az önce lastik fiyatına baktım.Lastiğin tekini peşin 320 tl yazıyodu. Fiyat uygun olmuş hepsi için. Hayırlı satışlar.
jantlar guzel hayırlı satıslar.
Hadi Abisi .)
tesekkur ederım arkadaslar
arkadaslar sitemize ozel fiyatı dusuruyorum 900 tl alıcılara duyurulur
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri