ya kardeşi,m ben kesin alcam lütfen be sat ya
Printable View
ya kardeşi,m ben kesin alcam lütfen be sat ya
https://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9812129/detay/
Tekrardan satışta,alacak arkadaşlara duyurulur. :)
200 değilmiydi ?
O zaman öyleydi,şimdi böyle.Çünkü yenisi 470 TL .
Eeee son fiyat ne peki sahibinden linki acılmıyor
Son fiyat orada yazan fiyat. Linkte sorun yok açılıyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9812129/detay/
Güncel...
Hayırlısı olsun daha önce talip olmuştuk get açmanızı istemiştim fakat pek yanaşmadınız :) Fiyat bence uçmuş ama mal sizin takdir sizin bana birşey söylemek düşmez :) Tekrar hayırlı satışlar.
Teşekkürler,fiyat gayet normal sonuçta sadece takılıp söküldü ve tam 30 dakika kaldı arabada deneme sürüşü için,fotoğraflardan belli değil mi zaten pırıl pırıl olduğu? İkinci el araçlar da eski fiyatında değil malum,onlar da arttı. 200 TL de çok ucuz,yenisi 450 TL civarı ve bu da yeni zaten. Saygılar...
Evet döviz artışı nedeniyle parçanın fiyatı çok uçtu. Dediğim gibi mal sizin takdir sizin dilediğiniz fiyatı biçmekte sersiniz :) Umarım kısa zamanda talibi çıkar. Banada H&R 3.5 lazım bi denk düşse şahane olacak :)
Ayrıca ek bilgi yaylarınız sportline yani 5cm liklerden. O kadar düşmesinin nedeni belkide o dur. Son fiyat nedir nakitte halen mevcutsa yay?
E10-30-010-02-22 kodu bu,kutunun üstünde öyle yazıyor... Herhalde içine başka yay koymamışlardır. :)
ne oldu yaylar satıldımı ?
Hayır,satılmadı. Sahibinden com'dan ben kaldırdım.Millet 200 TL gibi komik rakamlar istiyor da o yüzden. Yarım saat kaldı sadece arabada,çok yeni yay ama millet bedavaya versen almam demeyecek.Arabayı satarken alana hediye edeceğim. Saygılar...
fiorinoda takılmış resmi varsa hemşerim ne kadar istiyosan ben alcam yayları....
napcan yayı sen ticari arabanda :D
Bunda komik ne var anlamadım? Ticari olunca yay takılamaz mı kardeş? Ben ticari olarak kullanmıyorum,binek olarak kullanıyorum.Yaylanınca çok da güzel oldu aslında ama ben 3.5 cm diye almıştım,7 cm inince iyi olmadı bizim buralar o kadar alçaklığa uygun değil. O yüzden söktürdüm. Gülecek de ne varsa söyle de ben de güleyim...