Onlar da çok pahalı değil mi?İşin açığı bu araba için değmez o kadar masraf. Spor bir araba olsa neyse ne ama benimki değil. :)
Printable View
Onlar da çok pahalı değil mi?İşin açığı bu araba için değmez o kadar masraf. Spor bir araba olsa neyse ne ama benimki değil. :)
Güncel...
Tofaş - Fiat Modifikasyon Yay / Helezon 270 TL
E10-30-010-02-22
E10-30-010-02-22
Taksit imkanıyla gayet güzel...
E10-30-010-02-22
Hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar günceli...
senin arabaya en sağlıklısı ısıtmalı yaptırcaksın maslakta en düzgün o olur birde fiyat nedir yayllara?
E10-30-010-02-22
E10-30-010-02-22
Konya içi elden teslim (hatta Beyşehirdende teslim alabiliriz) son bi fiyat alsam hemşerim özel mesajla. :)
bys tuning hastayım mehmet kino ya :D
yaylar satıldı mı? sahibinden ilanı yayında değil. gerçi 5 ay olmuş ama bir sorayım dedim.
geçmişolsun:(
mrb satılmadıysa en son ne olur fiyat
mrb yunus ben 5455718846 ebn talibim yaylara konuşalım bi alıcam ben yayları yada numaranı versen arasam
mrb kuşadasından yunus ben yaylara talibim 5455718846 ararmısın yada noyu ver ben arıyım
Yaylar satılmadı arkadaşlar ben kadırdım,millet alacağım diye mesaj atıp atıp bekletip almıyor.Ben de satmaktan vazgeçtim, aracımı zaten birkaç yıl kullanıp değiştirmek için aldım. Fiorino'ma 2 yıl daha binerim en fazla arabayı satarken onu da alana vereceğim.Saygılar...