Elimde önceden 2 kutu temizleme kiti olduğu için bu konuda araştırma yapmamıştım ama bu satış böyle bir sorumlulukta yükledi kısa zamanda temizleme kiti teminide yapmaya çalışırım.
Piyasada temizleme kiti 45 tl civarındaydı en son, filtrede olduğu gibi senin verceğin fiyatı bekliyorum.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
takipe devam.
ali can kargonu dün gönderdim kardeşim güle güle kullan.
2 ürün için güncel.
Hayırlı satışlar. Bu sattığınız ürünün araca faydası ya da zararını hissedebilir miyiz ? Ya da daha açık sorayım + hp verir mi yoksa araca zararı olur mu ? benim bildiğim kadarıyla dizele yağlı filtre önermiyorlar pek o yüzden sordum.
kubilay bey bildiklerinizi birkez daha gözden geçirin içlerinde eksik yada yanlış bilgiler var.
Performans filtrelerin hava geçirgenlik katsayısı normal filtrelerden daha üstündür, bol miktarda temiz hava ihtiyacına karşılık vermek için tasarlanmışlardır.
Kalitesiz yağlı performans filtreleri zamanla özelliklerini kaybetmekte ve yağ su vs geçirmektedir. Buda maf sensörünün kirlenmesi veya farklı sıkıntılara yol açabilmektedir. Bu senaryo dizel yada benzinli araçlar içinde geçerlidir.
K&N panel filtre sadece performans isteyenlere hitap etmemektedir, ömürlük olması yıkanıp tekrar kullanabilir olması uzun vadede maddiyatı düşünenlerede hitap etmektedir.
arkadaşlar elimde 2 tane daha var fiyatını araştırın farkı görün bu fiyata gerçekten fırsat.
Almayı çok istiyorumda ancak gelecek ay gibi alabileceğim şimdi elinizde tutun birini diyeceğim valla utanıyorum.
serbay zaten 2 tanesi hala daha duruyor son 1 tane kalınca tekrar irtibata geçersen yardımcı olmaya çalışırım.
Güncel!
var aslında araştırdım biraz uygun olabilmesi için en az 4-5 tane getirmek gerekiyor öyle olunca 30 liraya falan geliyor oda gene çok ekonomik değil şuan için.
Dün gece orhan abi ile buluşup taktık filtreyi sağolsunilk izlenimim araba gerçekten de nefes alıyor gibi üst devirlerde müthiş... (bükenin önünden bi uzamışım abi kentparka kadar yakalayamadı
ehehe arıcaktım sni biliosun durumları saygılar)
alemsin utku öğrencinin halinde anlarız çaldır kapat sen ararız.
kalan 2 tane için güncel.
yollar mısın? hemen ödeme yapayım
şifremi unuttum evden bağlanmam lazım yuh nasıl bir akılsa benim ki
Konu faithless1905 tarafından (15/12/2010 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar..
TSİ Jetta.
bu filtre performansı değiştiriyor mu
Performansa yönelik bir ürün değil, standart hava filtrelerine göre motorun çok daha rahat hava almasını sağlayan bir filtre, yıllarca sigara içen bir hastaya sıfır akciğer naklettiğinizi düşünmek gibi bir şey.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ürün kutulu olarak bekliyor ödemeyi yaparsanız neden olmasın.
teşekkürler.
Tek başına performans ifade etmesede yazılım güncelleme veya box tarzı uygulamalar sonrası performans sağlayacaktır.
Malbora filtresi, lm filtresi arasındaki fark gibi![]()
Aynen![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bir tek şu temizleme işi canımı sıkıyor yağlama vs... yoksa hemen alıcam orhanda 1 tane kalıcak![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri