Arkadaşlar servisle konuştum.... fiyatı 45 lira imiş... şöyle bir şey yapıyorum... 35 lira yı Erdi nin yani forum un hesabına yatırana pas pas ı gönderiyorum ......
Arkadaşlar servisle konuştum.... fiyatı 45 lira imiş... şöyle bir şey yapıyorum... 35 lira yı Erdi nin yani forum un hesabına yatırana pas pas ı gönderiyorum ......
vayy çok güzel bir jest eser bey... Tebrikler....
Bendede paspas var ole sıfır duruyo gp yide sattım dolabın üzerinde tek hatıra olarak duruyo ama satmıyorum![]()
hayırlı satışlar abi..
ben de kıslık orjınal paspar arıyorum kısın ıslanınca koku yapıyor halı paspas hem temızlıgı de zor oluyor bılgısı olan yada hıc oye orjınal punto yazılı paspas goren varmı arkadaslar
yarın bir foto koyayımda gözünüz gönlünüz açılsın bakın bakalım paspas nasıl olurmuş![]()
hilmi usta serviste orjinal logolu kauçuk paspas 39 liraya aldım bursadan
Bende almak isterdim ama bana sadece sağ ön lazım![]()
İŞte paspas bakabilirsiniz...
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...li-paspas.html
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
hayırlı satışlar
Konu krakercocuk tarafından (10/01/2011 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Orçun ben istemiyorum benim paspaslarımdan memnunum onları kurutmak uyuz ediyor beni ve kokuyor kurumadan koyunca hatta ıslak konuldugunda alttaki döşemeler su emip aracın iç tabanını çürütüyor herkeze tavsiye ederim kauçuk olanları...
Hayırlı satışlar eser umarım elinde patlamaz arkadaşımsen onları bence arabayı sattıgın kişiyi ara hediye et sana yakışan bu sanırım hayırlı satışlar yinede...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
hala evde duruyor...
abi bana şöför tarafınkini satsana![]()
diğerleri sıfır gibi duruyor şöför tarafındaki topuk kısmı aşındı iyice
Yav zaten 15-20 lira gibi bişeye satıcak yanılmıyorsam eser arkadaşım... Onuda forum hesabına yatırılmasını istedi... Şoför tarafıyla diğerlerinide al fazla mal göz çıkarmaz... Ben söz vermemiş olsaydım verirdim sana ama Ankaralı çerkezköyde görev yapan Onur arkadaşımıza söz verdim... Hatta ücret bile belirtmedim 10-20 lira forum hesabına yatırtıcam... Sonuçta iş görülsün... Serviste 35-40 lira civarıymış...
Esercim OZZY kardeşimizde benim ilanımda istiyordu istersen onunla bir görüş ihtiyacı varmış galiba...
Hayırlı Satışlar...
eser abi tamam diyosan 25 tl göndereyim erdinin hesaba.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri