Arkadaşlar böyle ufak şeylere kızıp darılma yada isyan etme gibi şeyler yersiz... Tamam ertuğ fiyatı bilmiyor olabilir ve diğer bir arkadaşta fiyatın şöyle şöyle olduğunu söylüyebilir bu doğal... Ben görseydim ilanı ilk önce ben söylerdim ertuğ kardeşime oda fiyattan haberim yok abi 10 yada 15 lira ya çekerdi eminimki... Böyle ufak şeyleri zaten yerleşim yerinizdeki arkadaşlarınızla paylaşsanız daha karlı olur kargoya git ver aldığın 10 lira zaten benzine gidiyo.. Alacak kişi 10 lirada kargo ödüyor..
Hatırlarmısın ertuğ senden hava filtresi ve pedal seti almıştım senden aldığım ücretleri kadar kargo ödedim herbirine... Ve arabanın bagajındada duruyorlar kullanamadım malesef... Bir ara resimlerini çekip forumdan birine hediye edicem lazım olan birine tabii kullanabilirse... Bizim araçlara uymuyor.. Neyse konumuz bu değil...
Yani arkadaşlar burada forum ortamında yada sanal ortamda diyeyim hepimiz bir dostluk çerçevesindeyiz ve birbirimizi kırmıyalım... Sizlerden ve diğer forum üyelerimden ricam bu yana olucak.. Sevgilerimle hepinize...
Yer imleri