teşekkür ederim kardeşim senide uğraştırdım gerçekten bi lastik almam gerek arka lastiklerim tel atmış çünkü sallıyo arabayı bayağı bu ii bi fırsat olacaktı benim için fakat lastikler uymadısadece jantları verseydin ii olurdu neyse hayırlısı olsun tekrar tşk ederim hayırlı satışlar...
desen olarak![]()
ben lastiğimi alırken ilk önce konfor güvenlik ve desen olarak seçim yaparım tmm senin lastikler ii de desen olarak istediğim gibi değiltabi sonuçta bişeyler yapıyoruz arabaya dışardanda ii görünmesi gerek
![]()
ilk ikisine (konfor,güvenlik) kefilim ama desenlere bişey diyemem zevk sonuçta..ayrıca senin dediğin model sp9000 onunda tanesi 200 lira yani 4 tanesi 800 lira...bnm verdiğim fiyatta ona ek olarak jantta varyani bi laf vardır bilirmisin bilmem =) hem..... bulucaksın hem de....... isticeksin
![]()
Upgradin..
illa dunlop olması şart değil desen için başka markalarında var güzel desenleri konforlu olanları güvenliği üst düzeyde olanları onun için tanesi 200 lira die kısıtlamasp3000 filan olsaydı veya deseni ii olan bi lastik olsaydı hiç gözünün yaşına bakmazdım ama kısmet değilmiş
![]()
sıfır evoda verdikleri lastiklerde dunlop sp35 ama bence 5 para etmez en azından bendekiler.
mertin jantı lastiği on numara temizdir valla..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Bu jntlar evoya da güzel olur
tertemiz jant lastik diyor adam istedigi fiyatta kendine göre uygun, hala nasıl satılmıyor şaşırdım
jantlar bana satılmıştır![]()
arkadaşlar hayırlı olması dileğiyle jantlar alican arkadaşıma satılmıştır.20'sinde kargolayıcam şu an vizelerim olduğu için yapamıyorum.Ama bundan sora benim açımdan bir sorun kalmadı alican arkadaşım'dan da problem çıkmassa jantlar gitmiştir hayırlı olması dileğiyle..Forumdan arkadaşıma gittiği için ayrıca sevindim herkese selamlar..
Upgradin..
sonundahadi hayırlı olsun
hayırlısı olsun alanada satanada.gule gule kullanın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri