mert jantları alıcam ama hala senden haber beklıorm
Printable View
mert jantları alıcam ama hala senden haber beklıorm
evet arkadaşlar fiyatı 700 e çektim,önceki muhabbetleri unutun perşembe arabama t-jet jantı takıyorum,ALICAK OLAN ARKADAŞLARA CUMA GÜNÜ ANKARA,ESKİŞEHİR,BURSA HERBİRİNDEN ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM TRABZONDAN YOLA ÇIKIYORUM,JANTLARDA TEK BİR ÇİZİK DAHİ YOKTUR VE ERTUĞ ARKADAŞIMIZ KEFİLDİR FORUMDAN
jantlar tertemiz..yabancıya gitmesin =)
telefonum 05062697890 ciddi alıcılar ulaşsın acil elden çıkartıcam bu ara
güncellll
yarın size özel mesajdan ulaşıp bilgi vereceğim tam aradığımı buldum sanırım :)
arkadaşlar cuma gününe kadar jantlar bursadan yasin beye ayırtılmıştır,olmazsa yine söylerim
hayırlı satışlar
İlanımı baltalayan arkadaşlara da hayırlı satışlar dileyenlere de herkese teşekkür ederim,jantlarım satılmıştır fiyat olarak 700 liraya gitmiştir ve jantlarım gittiği kişiyi çok mutlu ettiği için beni de mutlu etmiştir tabi ki,konu kilitlenebilir.
hayırlısı olsun mert
Eeee her iki tarafa da hayırlı olsun o zaman :))
iyi dilekler için herkese çok teşekkürler
her iki tarafada hayırlı olsun.
hocam ilanımı baltalayanlar demişsin ama benim kendi düşüncem birazda iğneyi kendine batır, sen zamanında ben indirim yap dediğimde 700 bıraksaydın ilanın ertesi günü yani ekim ayında jantların satılmış olacaktı. ekim nere haziran nere.
boşuna beklemedik kardeşim,o zamanda bu kadar temiz t-jet jantı çıksaydı ve satılma aciliyeti olsaydı 500'e dahi verebilirdim,bu işte aciliyet durumu çok önemlidir,şu an ki aldığım kadar temiz bi jant bulamadığım için o indirimi o zaman yapamamıştım,uzun oldu ama güç olmadı,ve jantlarımı sattığım kişinin bu jantları sizden çok daha fazla istediğini düşündüm ve bazı özel durumlarını göz önünde bulundurarak indirimimi yaptım bu kadar açıklama yeterli olmuştur sanırım.
Bende Fun jantlarımı satmayı düşünüyorum hatta ilanını açtım 2 gün oldu sanırım Onaylanma sürecinde en az Mertin jantlar kdr da temiz :) Duyurulur..
ilan hala yokmu yaa bekliyoruz
arkadaşlar forumu biraz takip edenler jantların satıldığını biliyor,onur kardeşim de yazmış jantlarını satıyormuş zaten ilgilenenler onunkilere bakabilir