tamam dostum...bendekiler orjinal çelik jantıydı..neyse sağlık olsun..hayırlı satışlar...bakalım ben satabilirsem benimkileri senden alırım nasipse...:)
Printable View
tamam dostum...bendekiler orjinal çelik jantıydı..neyse sağlık olsun..hayırlı satışlar...bakalım ben satabilirsem benimkileri senden alırım nasipse...:)
ben sana bunları söylemiyorsun veya söylemedin demedim, işin içine şerefi katarsan kimin ne mal olduğu ortada ;)
benim anlatmak istediğimi anlayamadın galiba, benim gibi bir arkadaş jantların parasını verse bile jantları alamama ihtimali var. böyle ticaret böyle satış olmaz... parayı aldıysan jantları satmışsın demektir değil mi? parayı alıp jantlar senin deyip 2 gün sonra da yaa şöyle böyle oldu al paranı demek daha şerefli bir davranış dimi?... teşekkürler...
bunu da yaz ki jantlarını alacak arkadaş ertesi gün jantları kargoya vermeni beklerken belki 10 gün jantları alamayacağını, belki de hiç alamayacağını bilsin...
kardeş sen gerçekten ne dediğini bilmiyorsun,bak üstteki yazıyı yazmışsın(kopyalayıp yapıştırdım)şimdi en son yazdığında kıvırmışsın..Ben diyorum ki alacak adama zaten ben bunları satmadan söylüyorum diyorum sense söylemediğimi iddaa eden yazı yazıyorsun,bende adam gibi şerefliysen sana bunu söyleyip söylemediğimi söyle dedim ama gördüm ki ne sende o yürek var ne de başka birşey..Neyse uzatmanın manası yok,bu forumda benim ne olduğumu bana kefil olucak birsürü forumun en eskilerinden adamlar var,senin 2 tane kendini bilmez cümlen yüzünden sana laf yetiştirmeye çalışamam daha başka uğraşıcak işlerim var.Jantlar satılırsa satılır satılmazsa satılmaz,benim ilanında devam olarak yorumu yapmak da sana düşmez.
Ha dipnot olarak ekliyim iş olmayınca paranı gönderen de bendim,paranı alanda sendin paranı göndermesem neyi kanıtlıycaksın ? piyasada neleri var..Bu samimiyete teşekkür ediceğine,neyse uzatıp daha fazla konumu kirletmeni istemiyorum başka başlıklar altında benim ilanlarımı karalarsın o işi daha güzel yapıyorsun çünkü.
parayı sana güvenmediğim ve arada forumda benimde çok güvendiğim ertuğ olduğu için ona verdim, sen parayı hiç görmedin ki :) bunun için de teşekkür ederim...
tekrar kopyalıyorum:"parayı aldıysan jantları satmışsın demektir değil mi? parayı alıp jantlar senin deyip 2 gün sonra da yaa şöyle böyle oldu al paranı demek daha şerefli bir davranış dimi?"
yukarıdaki alıntılar zaten yorumsuz, teşekkür ederim, son sözüm hayırlı satışlar...
yukarıdaki alıntılar zaten yorumsuz, teşekkür ederim, son sözüm hayırlı satışlar...[/QUOTE]
kelime oyunlarıyla uğraşıcak inan vaktim yok,sen bu siteden alışveriş yapma bence,hani kimseye güvenemiyosun parasını fln gönderemezsin ya o açıdan diyorum.Neyse daha fazla altına yorum yazmıycam ne yazarsan yaz bu yazım sondu.
İlan günceldir arkadaşlar,aradan böyle çıkanlar illaki olur,olacaktık,ilan konusundaki duyarlılığım daha öncede jantları satmak üzere olduğum arkadaşlarım fikirlerini belirtebilir konuyu takip edenler bilir..TEKRAR YENİDEN GÜNCEL....
Bu jantlara uzun zaman önce talip oldum ve geçen güne kadar en ciddi alıcı bendim.Kaza yaptık olmadı alamadık. Ama pazarlık ve alışveriş sürecinde Mert bana karşı daima açık oldu. İşin kısa özeti şuydu, Mert T-Jet leri aldığı zaman bana hazırım diyecek,onun jantları boşa çıktığı zaman ben havaleyi yapıp kargoyu bekleyecektim. En başından beri zaten Mert'in üstüne basa basa söylediğide bu.T-Jet ler gelir Fun lar öyle gider. Neden böyle bi sorun çıktı aranızda bilmiyorum ama Mert her zaman açık,uyumlu ve jantlardan vazgeçmek zorunda kaldığımda bile gayet anlayışlıydı bana karşı.
piyasa da böyle şeyler oluyordur ama forumda ben böyle birşeye hiç tanık olmadım.defalarca alım satım yaptım forumda ve paranı aldın ya ona dua et bi yaklaşım kesinlikle dogru değil.en basit olarak bi alışveriş yapıp ürün gelmezse para iadesini alırken defalarca özürle karşılaşırsınız kimse size paranı aldın ya gerisini boşver demez.sonuçta burası piyasa değil arkadaşlık,dostlugun en önemlisi güvenin oldugu bir sitedir
ben dua et gibi bi yaklaşım göstermedim,alicanın mesajjlarından da belli olduğu gibi rica minnet geri verme demiş kendisi,parasını geri öderken de özür dileyerek vazgeçtim buna kendisi de şahittir,ha vazgeçme sebebini de şimdi söylüyorum bugüne kadar buraya yazmadım ilanı baltalamayım diye...Çünkü savaş abinin jantları artık satıldı,söyleyebilirim,savaş abinin jantlarında eğiklik çıktığı için vazgeçtim beklenmeyen durum buydu,yoksa yine satış işlemi gerçekleşicekti.
şimdi tam açıklayıcı oldu:)
hayırlı satışlar
bu konu hakkında fikrin olmadan nası konuşuyorsun merak ediyorum,o eğilme problemi düzeltilmeden önce bana gelmişti o jantlar..Malesef konunun detaylarını bilmeden yorum yapıyorsun ki hiç gerek de yok o konu hakkında yorum yapmana,neyse o konu kapandı konuşuldu halledildi.
boş kafayla dalga geçmek bu olsa gerek,bizde kural böyledir kardeş kimsenin jantına yorum yapmam eğri dahi olsa ben kimsenin malına başkaları gibi yorum yapmam kendi malımda da sonuna kadar arkasındayım.En azından ortalıkta,arabamdaki kapak jantlarla dolaşmıyorum eğri almaya çalışıyorum naparsın :D :D daha da forumdaki herkesten ricam ilanın yeterince kirlendiği açık,alma amacı olmayan kimse yorum yapmasın bu konu burda açıklığa zaten kavuştu,artık ciddi alıcılar alsın geri kalan herşey jantı alıcak kişiyle benim aramda geçen olaydır kimseyi ilgilendirmez..
forever kapak :D
hayırlı satışlar mertcim, demek eğri jant arıyosun :)
benim sac jantların biri eğik, ister misin?
para falan da istemem, hayrıma vereyim :)
ben yorum yapmadım, ilanda yazanı yazdım. sana gelmeden öncesini sonrasını bilmiyorum, öncesinde yamuktuda sana söylemedimi, kendidemi bilmiyodu bilmiyorum benide ilgilendirmez bu konudada yorum yapmadım zaten...
femoli bunun satılmadan söylenmesi gerektiğini yazmış bende satıcının kendisinin yazdığını belirttim.
jantlar duruyormu?konuyu pek takıp etmedımde.