Alıntı black21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelik ile hayırlı satışlar dilerim aracınız güzel görünüyor allah nazarlardan saklasın bu fiyat aralığında umarım dilediğiniz gibi satabilirsiniz aracınızı aynı araçtan bende vardı 58 binde sol ön kapı boyalıydı haziran ayında 32.500 e sattım geçen bu süre içerisinde ne değişti de fiyatlar bukadar yükseldi bunu merak ediyorum açıkçası bu fiyatlara aracınızı satmanız çok zor ortalama 40 bin lira desek bu parayı verecek arkadaş peşinat olarak verir üst segment 0 bir araç alır ortalama 55 bin civarında şimdi diyebilirsiniz haklı olarak piyasa yüksek diye aslında piyasa yüksek değil bunu fırsata çevirmek isteyen satıcıları gören gerçek araç sahipleri kendi aracının daha toplu daha temiz olduğunu varsayarak haklı olarak ta biraz üst kademe bir fiyat biçiyor aradan aylar geçiyor araçlar hala satılık konumda bekliyor durum böyle olunca 0 araç satışları tavan yapıyor size kasıtlı olarak yazmadım bunu genel olarak duygularımı dile getirdim yinede allah gönlünüze göre versin tez zamanda aracınızı dilediğiniz gibi satarsınız umarım hayırlı satışlar
dizelse bence sizde birazcık uyguna vermişsiniz