satılık araçlarda plaka kapalı ise kesinlikle bakmam,etrafımada baktırmam.satılık araç koyuyorsunuz plaka kapalı amaç ney?
sizin yukarıda saymış olduğunuz işlemleri ben yetkili serviste sorgulatacağım..nasıl olacak bu iş plaka olmadan?
satılık araçlarda plaka kapalı ise kesinlikle bakmam,etrafımada baktırmam.satılık araç koyuyorsunuz plaka kapalı amaç ney?
sizin yukarıda saymış olduğunuz işlemleri ben yetkili serviste sorgulatacağım..nasıl olacak bu iş plaka olmadan?
Konu punto1414 tarafından (25/10/2016 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
Resimleri ben çekmedim zaten önceki sahibinden kalma resimlerplaka 06 U 3949 SORGULATABİLİRSİN ankara KARTAŞ servisinden baktırabilirsin
Fikrinize saygı duyuyorum ama bence yanlış düşünüyorsunuz.Satın alacağınız kişiden isterseniz aracın plakalı resmini ve şase yada ruhsat fotokopisini size yollar.Malum satış sitelerinde sizin plakalı aracınızın ilanını kopyalayıp düşük fiyattan müşteri çekiyorlar.Müşteri olan kişi aracı kaçırmamak için kapora havale ediyor.Netice dolandırıcılar ilanı kapatıyor.Dolandırılan kişi plaka üzerinden davacı olduğu zaman hukuki olarak ciddi problem ortaya çıkıyor.İyi günler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri