hocam malesef fotoğrafı yok ilan da aracımla ilgili yazanlar dışında 1 gram bir şey çıkmaz... ben de yoğurdu ufleyerek yerim çok araştırdım bu aracı almadan önce...
yani bu aracı çok araştırdım sigortacıma aracın kaç sahibi olmuş servis kayırları vs. tahmin dahi edemessin... sana şu kadarını söyleyim aracımın exptertizini yapan servisde mekanikci arkadaş ile kaportasına bakan arkadaşla yani birer bir 15 -20 dk konuştuk araç sahibi yanımda değil iken adam sorularım şunlar oldu aracın önden sağdan ağır bi kazası olabilir mi ?
mekanikcinin verdiği cevap abicim aracın ön tampon dahi orjinal ve sağ çamurluğun ordan ağır bi kazası olmuş olsa kaput şişerdi kayar dı oda boyanırdı...
soru 2 araca arkadan kamyon tıklamış ağır bi darbe olabilir mi ? arka tamponu söktük 20 dk uğraştık tamponun içinde bir ezilme bile söz konusu diil dedi ve ekledi ağır bir kaza olsa idi bagaj içinde düzeltme olurdu hadi hepsini geçtim ağır bir göçük bile olsaydı yada ağır bir tıklama sol arka çamurluğunda şişer di yerinden çıkardı boyanırdı yada o da değişirdi... şimdi ben aracımı bu kadar araştırıp aldım... sanayide bir kaportacıya 10 lira verip kaportasına 10 lira motorcuya verip motoruna baktırmadım ve serviste benim nazımı çeken mekanikciye bile araç içime sindiği için bana detaylıca bunları anlatıp tamponu söküm araçla sanki kendi ne alıyormuş gibi ilgilendiği için ustaya ufak bi hediye de bile bulundum... ben aracıma kefilim...
forumdan bi arkadaş eski kasa punto bakmış 2005 model öğretmenden yazmış hatta ilk sahibiyim demiş ve araç komple boyalı çıkmış... yani ben aracımda ekisk fazla ne varsa yazdım açık açık istediğin servise aracımı gösterebiliriz... ben aracımın baskı balatasından tut fren balatasına kadar kefilim sadece... buda benim ilk puntom diil zaten forumdaki arakdaşlarım da bilir....