bende çeşme otobanında 220 yi gördüm 6. vites sağ olsun![]()
bende çeşme otobanında 220 yi gördüm 6. vites sağ olsun![]()
arabayı rahatlatıyor ve 5 vitesli puntolar ile arada baya bir ekonomi ve ses (gürültü) farkı yaratıyor, bu araç benim 3. puntom ilki 5 vitesti, ikinci denk geldi 6 vites aldık, 3. puntomda özellikle aradığım bir fark haline geldi. kullandıysanız 6. vitesin farkını anlarsınız zaten![]()
güncel...
Fiyatta yardımcı oluruz... Güncel
ilan günceldir yeni ilanı paylaşıyorum arkadaşlar fiyatta yardımcı oluruz...
Fiyatta yardımcı oluruz... Güncel...
Fiyatta yardımcı olurum arkadaşlar... Güncel..
güncel...
Kaçırılmayacak araç. Şu an durumum olsa 2.punto olsun diye hiç düşünmeden alırdım. Hayırlı satışlar.
Fiyatta yardımcı olurum arkadaşlar... güncel...
güzel araç . alan da satanda hayrını görsün . Allah kaza bela vermesin. iyi satışlar.
Araç benim eski aracımdır . Yalan yanlış ilan açma yağız arkadaş . araba perte gitti kaskodan parasını aldım ivedikte megane ın çarpması sonucu ön tarafı neredeyse yok diyebiliceğim kadar hasar aldı . arka tampon ekini fifty tuningte eksozunuda koç eksoz nevzat abide yaptırmıştım onlar bile üzerinde duruyor . Durduk yere hatasız kusursuz diyip insanlara ayıplı mal satma söylediğin rakamı insanlar sokakta bulmuyor . neyse onu söyle alacak adam gelir yine alır
arka difüzör le marşpiyellerine orjinal demişsinde onlar fiber haberin olsunorjinal marşpiyelleri hala garajımda duruyor istersen yollayabilirim ilanını birazda olsa gerçekçi hale dönüştürürsün belki
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri