İlanınızdaki ayrıntılar ve okurken her kelimesinde hissettiğim iyi niyetinize cevap kısa sürede gelecektir diye düşünüyorum. Şu an araç alıyor olsam Yüce Allah'tan sizin gibi bir satıcıyla karşılaşmayı dilerdim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Saygılarımla.
ciddi alıcıların biride bendim ama malesef kredi onaylanmadığı için alışverişi gerçekleştiremedikkesinlikle kacırılmayacak bi arac alana hayırlı olsun
İnanamıyorum ya nasıl alan çıkmaz anlamıyorum kaçırılmaması gereken bir araba bence
Cuma günceli arkadaşlar.
Ayrıca bilmiyorum ama belki bazı alıcılar ilan beklesin fiyatı biraz daha düşürür diye bekliyorlarsa, asla bu fiyattan aşağı ilan fiyatını düşürmeyeceğimi bildirmek isterim.
Hocam hayırlı satışlar.
Her anlamda çok istediğim ve beğendiğim bu güzel aracın değerini bilecek kişiye gitmesini umut ederek,
Hayırlı satışlar günceli diyelim.
Arkadaslar bugun aracıma
2 UZUN + 2 KISA FAR için OSRAM Breaker Unlimited H1 Ampul 12V 55W
2 ADET yine Sis için OSRAM Breaker Unlimited H11 12V 55W
2 ADET OSRAM T10 Turuncu Dipsiz Ampul aldım. Toplamda hepsine 165,00 TL verdim.
Ve artık ilan fiyatımı da güncelledim, ucuz fiyat yazdım kimseye yaranamadım. Satmak için acele etmeyeceğim artık, nasip ne zamansa o zaman satılsın.
Güncel Ilan :
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2011 Model 42.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 174244440
Hocam sen arabayı satmadıkça, benim aklım kalıyor satışa koysam mı benim puntoyu diyeŞimdiye kadar nasıl gitmez bu araba? anlamadım...
Hayırlısı olsun Satılmazsa seneye talibim.![]()
Hayırlı satışlar Hocam, yakıt tüketim değerleriniz nedir yaklaşık olarak?
Edit: çok Pardon aracı otomatik sandım
Konu shadeboi tarafından (22/08/2014 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
Arkadaslar aracımı ANKARA'ya sattım. Konu kapanabilir.
Olumlu yorumlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri