hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hayırlı satışlar içi dışı dolu bir t-jet.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Hayırlı satışlar abi, inşallah gönlünden geçen bir fiyata ve kıymetini bilecek birine en kısa sürede satarsın![]()
Yorumlarınız için teşekkür ederim abilerim kardeşlerim![]()
Aciliyetten dolayı fiyatı düşürüyorum. İlgilenen varsa Pazarlıksız 29.000'e bırakıcam aracı.Mesaj atabilirsiniz veya 0534 475 47 07 numaralı telefondan arayabilirsiniz.Günün büyük kısmında üniversitede oluyorum o yüzden bazı çağrılara cevap veremeyebilirim ama kesinlikle dönerim.
Acill günceli
Güncel
Koray hayırlı satışlar kardeşim. Şu aracı 4 kapı yap hemen alayim.![]()
![]()
Aracin masallahi var. Sahibindende de gormustum geceerde. Hayirli satislar.
Özkan abi hemen 2 kapı daha açalım sana
Sagol selim ustacım teşekkür ederim.
Güncel
Günceldir
güzel araç arka stoplar kaplamamı ??
arka stoplara far filmi yapılmış.
şahsi fikrim,siyah jant aracı boğmuş.potansiyel tjet alıcısı olarak konuşuyorum.
09 FT 336
Arka stoplar kaplama değil arkadaşlar özel stop boyasıyla boyandı![]()
Hocam affınıza sığınarak konudan bagimsiz sorayım ;
Evo stoplari tjet'e uyum Sağlar mı ? Oto elektrikcilere montaj yaptırabilir miyiz ?
Sent my iPhone using
09 FT 336
KAdir abimin dediği gibi özel stop boyası ile boyandı film değil.Batuhan kardeşim önemli değil evo stopları Grande'ye uyumlu bildiğim kadarıyla.Burada bir arkadaşımız puntosuna takmıştı ki zaten kendisi oto tamircisi.Siyah jant konusuna gelince, birçok fikir var bu konuda bazıları seviyor bazıları sevmiyor. Ben beğeniyorum tabi o ayrıOz racing'in (GT modeli) Gümüş rengi de var elimde belki onu takarım
Bu arada GÜNCEL
Konu japon07 tarafından (13/01/2015 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Güncel
son fiyat nedir.
Kusura bakmayın bir süredir aktif değildim.Ciddi iseniz özelden numaramı vereyim konuşalım. İlan günceldir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri