Ertuğ hayırlı satışlar fiyatın bence güzel. Benim merak ettiğim konu performans.
0-100'ün ne kadar iyileşti? 7.5 yakaladın mı?
Printable View
Ertuğ hayırlı satışlar fiyatın bence güzel. Benim merak ettiğim konu performans.
0-100'ün ne kadar iyileşti? 7.5 yakaladın mı?
Kimin hangi arabaya inip bindiginide kimin arabasina ne fiyat cekeceginede sen karar veremezsin ayrica bilemezsinde..280hp golf gti im vardi bu aracimdan once ama seni veya aracimi alacak kimseyi baglamaz git isine bak baskalarina sinirlendiysen gelip benim konumu kirletme bos laf yapma..Sanki bana ferrariye biniyoda dili 5 karis yaziyo keko!
maşallah... çok iyiymiş...
Guncell fiyatta ikram olur :)
Hayırlı satışlar Ertuğ.Kusura bakma son kez kirleticem ilanını gerçekten yazmazsam içimde kalır. REsul Niğdeli arkadaşın mesajlarına baktımda,Neredeyse elinden gelse bütün mesajlarına "arabadan iyi anlayan biri olarak" yazacakmış. Özgüven problemi falan mı var acaba..Fazla üstüne gitmeyin Sabi'nin,sorunlu belli :D :D
haydi bu araç kaçmaz düşünen varsa kaçırmasınnn :)
Bu ara ne kadar çok t jet satılık bu araç da güzel özellikle beyaz olması hoş...:)
ertuğ arabana sürekli bakıyorum,çok canlı ve ben tjet hastasıyım..maddi durumum olsa hiç düşünmem bizim yükseklerde gözümüz yok emek dolusu bi tjet..keyif versin farkını göstersin yeter..olumsuz yorum yapan o arkadaşa zaten Allah tersten bakmış ilginç bi insan pek çok yorumunu okudum Allah sabır versin yakınlarına.seni geçtim Orkun abinin aracına bile salladı :)...
Arac satilmistir konu kilitlenebilir..İyi dilekleri icin herkese tesekkurler :)
Kaca ve kime ertug :)
hadi hayırlısı :)
Gitti güzelim araç....:)
Evet hocam tjet aski baskadir:)hastaliktir:)hayirli ugurlu olsun guzel arabaydi degerini bilene gitmesi iyi olmus saygilar...
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi