Hizli,temiz,en full gunceli :)
Printable View
Hizli,temiz,en full gunceli :)
Haftabasi gunceli..Yabanciya gitmesin ;)
hayırlı satışlar.
Bu aracın ederi en fazla 25.000 tl o fiyatı kimse vermez. Puntoya 30.000 mi verilir :D
Herşey fullük doluluk değildir unutma arabadan anlayan biri olarak söylüyorum sana ;) Bazen gün gelir hani olurda kaza yaparsın o zaman dersin keşke güvenlik kalite olsaydı ama iş işten geçer.. Marka değeri önemlidir.. Kimi markaların boş arabaları başka markaların fullerinden tercih edilesidir. Sana arabadan anlayan biri olarak diyom bak bunu arabadan anlamıyosun daha yenisin bu işlerde öğrencen zamanla :yawn:
Git baska araba al la o zaman sanami soracam isine bak.Sanki ilk kez arava satiyoruz bos muhabbet cevirip ilani kirletmeye gerek yok.
şu arabanın evet değeri bu değil. Daha yüksek olmalıydı.
hayırlı satışlar ertuğ ..
ayrıca satış ilanına yorum yapmak yasaktır !! diye biliyorum
Sen golf al kardes mumkunse tjete hic binme...bomba die ihbar edebilirsin sen ben sendeki o ışığı gordum:)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Ederini yüksek gösterenler sadece tjet kullanıcıları. Ama abartıyonuz arabayı. Hayatınızda ilk defamı 120 beygir arabaya bindiniz. 120 beygir neki ya?? Piyasada en basit araçlar bile şu an 110 beygir falan üretiliyo civictir corolladır ki bu araçlar aile arabası spor araç değil.
tjet spor araç olarka geçtiği halde 120 beygir ve siz bunu öve öve bitiremiyosunuz. Aynı markaların dengi araçlara bakın cupra olsun clio rs olsun falan en az 150 beygir bunlar cupra polo gti falan zaten 180 beygir. :) Gülüyorum bu forumdaki fiat fanlarına :D. Siz bu arabaya canavar diyosanız bide dediğim diğer araçlara binseniz korkudan ölürsünüz :D
yavrum senin bu platformda bulunma amacın ne ? :)
Gecen ki konuda solemistim yine tekrarliyorum...yil olmus 2014 hala arabanin sadece beygirle gittigini sananlar var sasiriyorum...cok zor degil gir malum siteye tjetin stock bilgileriyle bir arama kriteri olustur o kriterde en ucuz arabanin tjet oldugunu goreceksin...bahsettigin arabalarada bindik kendi arabamizi kartal onlari sahin gormuyoruz bir sonraki araba dusuncem zaten polo gti yada ibiza bocanegra...ama sen yorum yapmadan once biraz bilgilen torku ogren arabaya deger katan ozellikleri donanimlari ogren sonra gel uslubuyla yine konusalim...bole insanlarin saygiyla konustugu bir forumda surekli cikintilik yapman hos degil...kardesimizin ilanini daha fazla kirletme
Sana soylenecek cok soz var da iftar vakti kimsenin canini sıkmayalim...hayirlisiyla sen forumu takip etmeyi birak zira bunca insan seni hos anmayacak