Valla araç kırmızı olursa talip olabilirim arabayaBir kez daha şansımı denemek istiyorum Punto da :p
![]()
Valla araç kırmızı olursa talip olabilirim arabayaBir kez daha şansımı denemek istiyorum Punto da :p
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
kardeşim bu 2. puntom benim. biri sıfırdı hiç sorun yaşamadım ( 1 kez garantiden göğsü değişti aracın ) Allah neyi nasip ederse o oluyor kısmetten ötesi yok. bu aracımında city'si değişecek 2008 model bu tjetimde.
Gercekten yüksekm odel düşük km cok önemli marka model ne olursa olsn
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Bir aydır pür dikkat araştırıyorum. Punto nun segmentinde ciddi anlamda alternatifi yok. İbiza var. Tipi güzel ve donanımlı olarak. Hatta Punto dan + yönü olarak beygiri var. 77 hp lik Punto için bahsediyorum. Ama ön konsol ve göğüs çok kötü. Malzeme kalitesi baktığın zaman kendini acaip belli ediyor. O yüzden tekrar Puntoya yönelmeye başladım ama kesin değilKorkuyorum Fiattan.
Haklı olabilirsin ama yine de insan çekiniyor iştesütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş diye bir atasözü var
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Öyle deme kardeşim. Bak ben tjeti alalı 2 ay oldu biliyosun. Baskı balatasını değiştireceğim aldıgındada biliyordum bu sorunu. Bindiğine say ama 5000 biraz fazla
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
800 tl ağır bakıma harcadım. 2000 tl beyin ve ecu bozuldu ona gitti. Şanzuma dişlileri ve gaz enjektörüne toplamda işçilik dahil 500 tl gitmişti. Bunlar şimdilik hatırladıklarım bir de ekstra ıvır zıvır şeyler çıktığı da oldu tabiLanetli araba
![]()
Sende pek sanssizmissin kimin ahini aldin olm ya
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Kardeşim hiç sorma. Arabaya tam 5 kere kapının önünde park halinde vurdular. 4 kere de ben üstündeyken trafikte vurdular. Tam 9 hafta aralıksız 9 kaza oldu. Ama hep ufak tefek. Tampon kenarı çamurluk ucu falan. Ama arabayı ilk aldığım 3 ay da hiç sorunu yoktu. Kasım da almıştım. Kar da kışta okula falan gittim geldim. 3 ay sıkıntısız bindim. Sonra başladı hepsi![]()
Arkadaşlar fiyatı aşşağı çekilmiş günceli
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri