Arkadaşlar iyi günler. Tamamen duygusal nedenlerle zorunluluk olmamasına rağmen aracımı satmayı düşünüyorum. Aracım 2012 1.3 mtj 95 bg duologic lounge paket sunroofludur. 21800 km civarındadır. 10000 ve 20000 bakımları yetkili serviste yapılmış camlar 2 numara amerikan cam filmli, boya koruması yaptırılmıştır. Aracımın aküsü 9000 km de iken arıza nedeniyle yenisi ile garantiden değiştirilmiş bu arada arka kapı gergileri değiştirilmiş ve alt takımı koruma amaçlı plastik karter koruyucu yine yetkili serviste takılmıştır. Aracımın sol çamurluk ve arka tamponda 20 cm lik çizilme sebebiyle rötüş boyası mevcuttur autoking te kaskonun hasarsızlığı delinmeden mini onarımdan yaptırılmıştır. Şimdi sizlerden ricam fiyat konusunda yardımcı olmanız sonuç olarak 2014 otomatik seçeneği puntoda yok aracıma ne ölü bir fiyat nede abartı bir fiyat koymak istemiyorum, henüz sahibindene ilan vermedim sizlerden gelecek yorumlara göre fiyat belirlemek istiyorum. Birkaç fotoğraf ekledim.Bu konuda yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.