hayırlı satışlar
İlan numarası: 144123178
Aracım satılıktır arkadaşlar ama keyfi satılıktır başka bir araca geçiş yapacağım.
KAzasız boyasız hatasızdır.
2011 model 30.500km'de Dynamic+asist kit+skydome
İlanda ayrıntılı olarak bilgi vardır. Fiyat olarak 29.000 TL düşünüyorum.
expertiz raporu mevcuttur.
Antalyadaki arkadaşlar bilir.Aracı daha çok ev-iş-okul arası kullanıyorum.Sormak istediğiniz soru olursa seve seve cevaplarım.
hayırlı satışlar
Aracımı forum dışından birine sattım arkadaşlar ilan artık güncel değil.
vay bee bedavaya gitmiş![]()
Baya hızlı gitmiş ya. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim alacağım araç beklediği için ilk ciddi alıcıya verdim açıkçası. Biraz da fiyat kırdık bedavaya gitti.
Kaça gitti kardeşim?
27.500. Tabi üstünde O.Z'lar vardi onlari ve eibach yayı vermedim.
Eğer alacağın arabada karın olduysa önemli değil bence. Yaylar kaçlık senin? Bende yay ve jant olayına girmek istiyorum da. Önce şu başımda ki city belasından kurtulayımda. İnşallah cuma günü hakem direksiyonda işi çözücem 650 liraya![]()
650 tlüzüldüm valla inş çözersin kardeşim. Alacağım arabada kãr etmem biraz zor ama çok istediğim bir araçtı. Forumdan bir abimizden tjet alıyorum hayırlısıyla. Yay 5lik orjinal eibach. Ancak yeni arabada punto olunca yayı ve jantı ona takacagim.
İnşallah halledicez.Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah. T-jet benimde aklımı kurcalıyor biliyo musun. Hiçbişey yapmasam arabama direk t-jet alıp ona mı binsem diyorum bazen. Çünkü 77 beygir çok vasat geliyor bana. 120 nin tadı başkadır. Paylaşırsın artık tadını burdan bizlerle![]()
Valla aynen öyle kardeşim benide cezbetti fırsatı bulunca hemen kaptım. 77lik baya vasat yani performans arayan biri için öyle en azındanbirde aldığım tjet skydome'lu deri koltuklu daha ne ister insan
)
Aynen daha ne olsun beBen burda buldum bi tane 2008 90 binde 3 parça boya var lpg li siyah skydome yok 22800 diyo. Fiyat iyi gibi. Sen kaça alıyosun kısmetse?
hayırlı olsun diyelim
Çok çok hızlı gitmiş. Demekki bu işler hakikaten şans işi. Biz bir arkadaşın Golf V 1.6sını satana kadar canımız çıkmıştı. Sözde çok hızlıydı golfün piyasası. Tamam arayan soran çok oldu ama alıcı çıkmadı. Ucuza gitmiş tabiki ama sağlık olsun. Yeni aracınızla kazasız, belasız, keyifli sürüşler dilerim...
Teşekkürler evet şanslıyım çok hızlı gitti.Hemde taa Ağrıdan çıktı alıcıPolismiş kendisi
Evo gider Grande gelir punto sevgisi bitmez.Sizede kazasız belasız sürüşler dilerim teşekkür ederim. Ersin Bey sizede teşekkür ederim
![]()
Konu japon07 tarafından (27/11/2013 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
Fiyat iyiymiş.
Bu ayarda ve bu fiyatta benzer bir evo olursa talip olabilirim.
alan arkadaşa hayırlı olsun
hayırlı olsun ne diyelim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri