Güncel!
Güncel!
Hala Güncel!
Güncel
yine güncel!![]()
Fiyatı biraz daha düşürdüm !
Yani güncel
2012 Hyundai ix35 1.6 GDI Style Plus 56.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 123018416
Güncel!
Güncel
Hayırlı satışlar. Çok güzel araba.
Yeni eviniz de hayırlı olur inşallah diyelim.![]()
hayırlı satıslar.
Güncel
Güncel!
Bu kadar çok,tutulan bir aracın niye hala satılmadığını merak ediyorum bu araçtan herkes memnun heralde hyundai nin yaptığı indirimler nedeniyle ikinci eli birazmzor satılıyor inşallahmistediğiniz fiyata satılır
Teşekkür ederim.
Ya aslında fiyatlar ı çok aşağıda vermiyorlar, fakat piyasaya spot adı altında , ''sıfır '' olup bi kaç yerinde boya darbe vs.. olan araçları çıkartıp sattıkları için biraz zor satılıyor.
Bir de galerici arkadaşlar '' Yanlış Anlamasın'' , '' bu araçlar ve bu tarz araçlar için söylüyorum'', fiyatları ölü fiyatına almaya çalışıp iyi fiyata satmaya çalıştıkları için ikinci elde sıkıntılar oluyor.
Bunlar nacizane fikrim.
Güncel!
Güncel!
Ya bu galeri işini anlamıyorum takas yapalım diyorum suzuki swift ile senin araca 45 vereyim diyor, uzulmeye başladım ya! Tutturabildiğine fiyat politikası.
galericilerde ekmeğini yesin ama öldürmenin anlamı ne? mantıklı yaklaşmak lazım biraz
C(C)K
Elbette herkes para kazanmalı , bende bunun arkasındayım fakat , aracı gerçekten yok pahasına 47 - 45 diyerek almaya çalışıp, satarken yanına gittiğinde o araca 53 den aşağıya vermemek doğru değil diye düşünüyorum ve bunu dile getiriyorum.
Mantıksız yazılan bişey yok. Yanlış anlaşılmasın.
Araç satılmıştır. ilgilenen , yorum yazan herkese teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri