güncel
Dostlar herkese s.a.Ben şu nyurt dışındayım kısmetse bu h sou TRde olacagım . geldigimde aracımı eşe dosta söyleyerek satacagım siz forumdaşlarla dpayl istedim Aracımın detayları ilanda . ilanım bugun aktif olur Takas ASLA düşünmüyorum lütfen düşük fiyat da teklif etmeyelim aracımın dışında hediye diye bahsettigim 4 adet 1.5 senedir kullandıgım vey dışına cıkmdn önce çıkarttıgım alpin lastikleri deverecegim iyi günler
İLAN NO SU : İlan No 54251174
Arkadaşlar aracımı 8 Mayıs 2013 itibariyle satmış bulunmaktayım. Aracım İstanbul iline gitti yine 37 plaka ile görme ihtimaliniz yüksek fiyatını ise 35.000 gibi bir rakama sattım Hepinizin güzel temennilerine teşekkür ediyorum...
Konu akca37 tarafından (10/05/2013 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Araç satılmıştır.
Özgürlüğün Yolunu Aç...
güncel
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Hayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar
hayirli satislar Emrullah
Hayırlı satışlar.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Abi hayırlı satışlar
en kısa sürede satarsın inşallah
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
Arkadaşlar aracımı 8 Mayıs 2013 itibariyle İstanbul iline satmış bulunmaktayım. Yaklaşık 35.000 gibi bir fiyata verdim. Güzel temennileriyle beni yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi iletir İyi günler dilerim...37 plakayla yeniden ist yollarında görmeniz yüksek ihtimaldir.
Özgürlüğün Yolunu Aç...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri