hayırlı satışlar
2010 model Punto Evo Dinamik + Asist kit + Pop Kit + Sky Dome + Evo Beyazı (Metalik Beyaz) + 56.000 km. + değişen - boya yok + Koltuklar en çok tutulan bordo renk + Serviste karter koruma takılmış + orjinal serviste alınmış kauçuk paspas ve halı paspas + serviste takılmış alarm orjinal kumandadan + serviste yaptırılmış ışık paket, kapı açıldığında led yer aydınlatması ve led bagaj aydınlatması + 4 adet Petlas snow master kış lastiği + yedek anahtarı kitapçıkları mevcut + servis bakımlı Kasım 2012'de 50.000 Bakım yapıldı. + 5 cam 3M 2 numara Film (400 TL.'ye yaptırıldı) Fiyata gelince en son 33.000 TL.....
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9645733/detay/
Konu evrenarisoy tarafından (19/05/2013 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Güzel araç uygun fiyat (bu donanıma) hayırlı satışlar kısa sürede satılır umarım![]()
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar
Özgürlüğün Yolunu Aç...
hayırlı satışlar,bir arkadaşım bu özellikte bir araba arıyordu.ilgilenebilir.daha düşük fiyatlı bir araçla takas düşünmüyorsunuz sanırım.
sağolun arkadaşlar. Takas Yeni Astra olabilir. 1.3 dizel 95 Bg.
Pek sanmıyorum ama 2-3 ay kalırsa ben alırım![]()
biz gp'yi çok sevdik
hayırlı satışlar.
bu kadar donanıma bu fiyat çok az...
tez vakitte satarsınız umarım.
hocam, donanımlarını ayrıntılı yazdığınız için teşekkürler. boş arabaya en full u yazan arkadaşlara örnek olur umarım.
Hayırlı satışlar.
Bence fiyatı gayet uygun yazmışsınız. Satacak olsam şu anda en son bu kadar isterdim ben de..
Hayırlı Satışlar,
teşekkürler,arkadaş takip ediyor artık aracınızı.Hayırlı satışlar
Aracıma 32.000 TL. teklif edildi. Acaba vereyim mi? Yoksa 33.000 TL.yi beklemeliyim mi?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri