aracın iç resimleride eklenicektir
merhaba arkadaşlar aracımı askere gidicegimden satmayı duşunuyorum 182 000 dir aciliyeti yok değişen yok tramerden sorgulayablirisinz 2 parça boyalıdır sag arka camurluk resimleri mevcuttur sol kapı bide daha şuan yenı olan arka tampona park halındeyken surtup kacmıslardır daha boyatmadım ole duruyor. aracın hava yağ mazot polen filtresi ve yağı 1 hafta once degısmıstır
Aracım 155 bin km kadar servis kayıtlıdır km düşürülme vs yapılmamıs turbosu baskı balata zincir seti Balatalar serviste komple degısmıstır.motor konusunda multıjet oldugundan konumsak bile istemıyorum ödül almış bir konsep motordur.en kısa örneği bir taksiye binin km lerine bakınızJ
araç boyası sürekli bakımları zamanında korundugundan yepyeni kalmıştır.
DONANIM;
4 AİRBAG ABS CİTY MODU(SORUNSUZ ÇALIŞIYOR)DİĞİTAL ÇİFT BÖLGELİ KLİMA follow me home farlar YOL BİLGİSAYARI MP3 ORJİNAL FİAT Hİ-Fİ SİSTEMİ VE ORJ TEYBI EVDEDIR YANINDA VERICEM ARACTA SUAN SONY TEYP MID TAKIMI VE PİONEER 85 LIK JBL BAS VE SUNNY AMFİ VARDIR EN ÖNEMLİ ARTISI KIRMIZI ARAYIPTA ZOR OLAN SKYDOME KOMPLE PANOROMİK CAM TAVAN
SONRADAN YAPILANLAR;
KARARTILMIŞ FARLAR
SİS FARLARI VE UZUN KISA 8000K XENON
3M DE YAPTIRILMIŞ AYNA TONU VE SİYAH KARIŞIMI CAM FİLM BUĞULU TARZ
ÖNLER 15 CM İNİP KALDIRILABİLEN COİLOVER ARKALAR FK SPOR YAY(DAHA 7 CM PAY VAR AMA BU KADAR İNİĞİNDEN FAZLASI İLE GEZİLMİYOR)
ÖNLER 205 45 17 KUMHO ARKALAR 225 45 17 CONTİNALTAL CONTACKSPORT
ÖN ÖZEL LİP
ARACIN TEK SORUNU SİNYAL KOLU ARIZASI ODA KORNA CALISMIYOR
VEDE SUNROOF TAM GERİYE KADAR ACILMIYOR 4 CM KADAR ONDE KALIYOR BEN ARACI ALIRKEN BUNLAR BANA SOYLENMEMİŞTİ KORNA PATLAK SUNROOFTA BUKADAR ACILIYO DEMISTI ABİMİZ NEYSE FİYAT OLARAK 21.000
MSJ LARA GUNLUK CVP VERIRLIR İŞİM GEREGİ TEL ICIN PEK MUSAİT OLAMIYORUM
aracın iç resimleride eklenicektir
Hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri