aracınız çok güzelmiş sanırım kıran km den kırıyordur. Araç benim olsaydı; çok sıkışık değilsem 32 ye vermezdim ben umarım kazancınızı engellemem. En kötü pazarlıkla 32.500 e falan gitse bare. hayırlı satışlar
aracınız çok güzelmiş sanırım kıran km den kırıyordur. Araç benim olsaydı; çok sıkışık değilsem 32 ye vermezdim ben umarım kazancınızı engellemem. En kötü pazarlıkla 32.500 e falan gitse bare. hayırlı satışlar
Bence 32 500 e anlaşılabilir diye düşünüyorum.
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
Bu kadar donanım alıp da can güvenliği olan SPK eksik bırakılır mı hiç.. Araç güzel maşallah. Hayırlı satışlar..
hayirli satislar
bence çok aceleniz yoksa bekleyin ama eğer acilse bişeyler daha koparmaya çalışıp verin derim..
iyi alışverişler.
....güncel
hayırlı satışlar
son fiyat 33.000 TL. olarak güncellendi.
Konu evrenarisoy tarafından (19/05/2013 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar. Çok uygun fiyat bence.
araçda hiç tramer kaydı falan varmı hocam son nakit fiyatınız nedir istanbuldayım ben ..
Özelden p.m atarsanız..
.....
Konu evrenarisoy tarafından (10/05/2013 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
Evren bey keske bu mesajı yazmasaydınız çünkü bizler tartışma çıkmasın diye elimizden geleni yapıyoruz. Sonuc olarak herkes istediği teklifi yapmakta özgür ve sizde haklısınız malınızın gozunuzdeki degeri daha yüksek buna bağlı olarakta 30000 tl ye satmamissiniz. Fakat bu böyle sizde yarın araç almak isterseniz daha ucuza almak isteyeceksiniz çünkü o anda para sizin cebinizden çıkacak. İnşallah bir aksilik çıkmazda aracınız satılmış olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Sent Ali's iPhone using
Ali Hocam bir gün aracınızı satmaya kalktığınızda GP 1.3 Multijet Active aracınıza birileri arayarak ve mesaj atarak 18.000 TL. olur mu diye sorarsa ve "aracınızın piyasası bu derse" o zaman beni anlarsınız. Neyse yazdıklarımı sildim....
Konu evrenarisoy tarafından (10/05/2013 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.
Evren bey sonuna kadar haklısınız bende aynen sizin gibi satmaya kalktım ve arayanlar aynen sizin söylediğiniz fiyatları ya da biraz üstünü söylediler. Hatta kiralamak için Rent a car firması bile mesaj attı. Aylık 800 tl teklif etti. Sizi en iyi anlayanlardan biriyim ama herkes istediği fiyatı söyler bizlerde söyledikleri fiyatta araç varsa onlara bakmasını söyleriz. Lütfen beni yanlış anlamayın.
Sent Ali's iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri