Hocam senin arabanda takılı kaldım. Bu gecede rüyama girdi ne hikmetseSizden bi ricam olucak? Detaylı olarak ; motor, arka koltuk, yakın kaporta, ön konsol ve ön koltuk resimleri yollayabilirmisiniz bana? Ayrıca hafta sonu yerine şimdiden ilanı kaldırın sizinle bir görüşelim isterim. 1 ay civarı bekleyebilirmisiniz?
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
Konu ThePhenoM tarafından (25/03/2013 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.
maşallah aracınızı bende takip ediyor ve beğeniyorum..az öncede konuştuğumz gibi arabamı satsamda tekrardan puntoya dönsemhayırlısı olsun tekrardan..
Hüseyin kardeşimden Allah razı olsun oturduk anlaştık. Çok kişilikli çok güzel bir insan. Ticaret bir yana farklı konularda farklı şeylerinde farkına varmamı sağladı. Aramızda 1 yaş fark var ama ben kendimi onun yanında çocuk zannettim, nasıl bir olgunluktur maşallahh. Tekrar sağol Hüseyin. Ama seni okadar misafir ettik bi yemek yediremedik o içime dert oldu![]()
Bahsi geçen aracın satışı sorunsuz bir biçimde bendenize yapılmıştırUzlaşmacı, dürüst ve cana yakın arkadaşımız Hüseyin'e herşey için çok teşekkürler ederim. Ayrıca aracılık eden grandepuntotr forum'a ve üyelerinede çok teşekkürler.
Konu ThePhenoM tarafından (27/03/2013 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı olsun...
hayırlı olsunne kadara anlaştınız sorması ayıptır
![]()
biz gp'yi çok sevdik
Bende memnun oldum kardeşim.. Allah razı olsun . 25 den az 23 den çok![]()
yeni aracın hayırlı olur inşallah....
hayırlı olsun her ikinize de.
Hayırlı olsun ikinize de, araç forumda kalmış ne güzel![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri