Tamam hocam bi kulağında bende olsun. İnşallah satılmaz.
He ayrıca Turbo, pompa, motor bloğunun durumu nasıl? Öyle aracı ezen? Redline takılan birisi değilsiniz değilmi?
Printable View
:)) Pompa, turbo, blok hatta supercharger'ın sensörüne kadar temiz en ufak kurum göremezsin. Ayrıca 2 ay öncede EGR ve turboyu söküp fırça ile kendim temizledim :)
Bu arada redline yapacak kadar zengin değilim. Son kuruşuna kadar kendi emeğimle aldım bu arabayı..
Hocam senin arabanda takılı kaldım. Bu gecede rüyama girdi ne hikmetse:siritma: Sizden bi ricam olucak? Detaylı olarak ; motor, arka koltuk, yakın kaporta, ön konsol ve ön koltuk resimleri yollayabilirmisiniz bana? Ayrıca hafta sonu yerine şimdiden ilanı kaldırın sizinle bir görüşelim isterim. 1 ay civarı bekleyebilirmisiniz?
maşallah aracınızı bende takip ediyor ve beğeniyorum..az öncede konuştuğumz gibi arabamı satsamda tekrardan puntoya dönsem :) hayırlısı olsun tekrardan..
Hüseyin kardeşimden Allah razı olsun oturduk anlaştık. Çok kişilikli çok güzel bir insan. Ticaret bir yana farklı konularda farklı şeylerinde farkına varmamı sağladı. Aramızda 1 yaş fark var ama ben kendimi onun yanında çocuk zannettim, nasıl bir olgunluktur maşallahh. Tekrar sağol Hüseyin. Ama seni okadar misafir ettik bi yemek yediremedik o içime dert oldu :)
Bahsi geçen aracın satışı sorunsuz bir biçimde bendenize yapılmıştır:D Uzlaşmacı, dürüst ve cana yakın arkadaşımız Hüseyin'e herşey için çok teşekkürler ederim. Ayrıca aracılık eden grandepuntotr forum'a ve üyelerinede çok teşekkürler.
Hayırlı olsun...
hayırlı olsun :) ne kadara anlaştınız sorması ayıptır :)
Bende memnun oldum kardeşim.. Allah razı olsun . 25 den az 23 den çok :dilcikartma:
yeni aracın hayırlı olur inşallah....
hayırlı olsun her ikinize de.
Hayırlı olsun ikinize de, araç forumda kalmış ne güzel :)