23.000 tl peşin veririm usta bu araca,bütçem bu kadar.tam aradığım araç,cevabın olumlu olursa antalyadan gelicem bu araç için,ciddi talibim araca
arcanız satıldımı
pazar sabahı günceli aracın fiyatını güncelledim ve fiat ekspertiz yaptırdım bir kaç gün önce herşeyi detaylı yazdım bundan gayri inmem artık fiyatı
Son fiyat 24.000 tl
Bu arada direksiyon ve vitez topuzu da Starwaxta deri kaplandı bilginiz olsun..
Puntodan ucuz Bravo, şaka gibi. Arkadaşım sıkıntıda olmasan eminim bu fiyata satmazsın, Allah yardımcın olsun umarım biran önce düzlüğe çıkarsın.
Htc Sensation/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
pazartesi sabahı günceli
serkan kardeş İnşallah satılır en kısa zamanda.
bende 3 ay önce 2008 bravoyu sırf bu nedenlerden dolayı almamıştım. ama bravo bunu haketmiyor.
Arkadaş,bu araç bu fiyata nasıl satılmaz..Gerçekten çok gıcık bir durum..2 ay önce olsaydı kesin alırdım..26,500 kendi aracıma verdim..
Allah yardımcın olsun serkan.dürüst olman ayrıca çok iyi bişey takdir ettim seni.direk diyo adam ya bu aracın ikinci eli yok alan bunu bilsin diye helal olsun valla..
hep derim arabayı sattıran jantlarıdır diye.
senin yerinde olsam imkanımda olsa fabrikanın koydugu 17 leri bulup takardım hocam buna.
ondan sonra fiyat olarak yazardım 30 da, abi 28 olmaz mı diye dolansınlar peşinde...
serkan abi abdullah bey bence haklı, bi jant değişikliği yap çok zararda olmazsın bence 26,500 e yapıstırırsın sonrasında.
Bu arada direksiyon deriden memnun kaldın mı uygulama fotosu atabilir misin bana bende düşünüyorumda?
Kardeş starwax bana çok yakın ve 2 sine ne kadar ödedin bir bilgi verebilir misin?
Ben internet sitesine baktım 120 tl direksiyon o zaman vites topuzunada 50 tl aldılar.![]()
Yaptırırım bunu ben bu haftaKırmızı ip için fark vs istemiyorlar ise kırmızı dikişli yaptırırım. Gerçi o kırmızı dikişe de neden fark isterler anlamam ya. Sanki kırmızı olmasa ip kullanmıyorlar.
Bu paraya bu araba bedava.İşallah kısa sürede satar ve sıkıntıdan kurtulursunuz.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri