Güncellll.
Güncellll.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
hocam bence fiyatını daha fazla düşürmeyin, hem daha mevsimi değil araç piyasasının. ayrıca mersin'den ilan vermişsiniz buda olumsuz bir etken gibi duruyor. istanbulda olsaydı bu fiyata çoktan gitmişti.
ISmileUDie
hayırlı satışlar.
Hocam 1 TL bile pazarlık yok artık.Standart dynamicler bu fiyatlara satılıyor bu fiyata olursa olur olmazsa bineriz aracımıza.
Zaten bu ay sonunda çekecem ilanı Haziranda almak isteyende 30000 ile gelmek zorunda kalacak eğer almak isterse.
Lounge un üzerine üzerindeki opsiyonları eklediğimde ortaya 40000 civarı rakam çıkıyor 2 yaşında B segment araçta 10000 üzeri siliyoruz ve hala millet nazlanıyor anlamak mümkün değil
Konu Honor COOPER tarafından (04/03/2013 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Bence aracın tek sıkıntısı benzinli olması. Yoksa donanım ve temizlik olarak muhteşem.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Onur abi Hayırlı satışlar... Puntoyu özlemişim inan zevkle baktım fotolarına. Takaslasakmı netsek![]()
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Hayırlı satışlar sizin önceki araba bravo değil miydi? Bence sedan düşünün bagaj istiyorsanız.
Hayırlı satışlar. Ah şu fiat satış politikası yok mu....
iyi satışlar
punto veya araba sitelerini inceledim. tasarım olarak zayıf olmuş.
site tasarımı web tasarım Web Tasarım | Seo Optimizasyon | Alan Adı | Hosting ve Aktüel Host A Kalite Hosting ? Hosting, Domain, VPS, SSL, Antivirüs ihtiyacınızı karşılar.
Fiat Punto EVO 1.4 Dynamic 2011 Model 29.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 118983710
sahibinden linki günceli.
Hayırdır ai damping yapmışsın, bol 9 lu rakamlarşaka bi yana hayırlı satışlar tekrardan müthiş güzel görünüyo..
ne yalan söyleyim araba alcak olsam kaçırmazdım ama daha 2 yıl sakız bile alamamaracınızın maşallahı var bu konfordan sonra sizi boş arabalar tatmin etmez diye düşünüyorum.
hayırlı satışlar
teşekkürler beğenize lakin bu araç 3 aydır satılmıyor arkadaşım.Malesef millet şu donanımın değerini bilmiyor başka bir markada bu donanıma sahip olmak için 35000 üstü vermek gerekiyor ama Fiat oldumu malesef böyle oluyor.
İşallah en kısa zamanda sizde daha dolularını kullanırsınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri