Alıntı Radiance Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım amacım ilanınız baltalamak değil. Zaten buradaki üyelerin tamamı piyasa fiyatlarına hakim kişiler. Benim söyleyeceklerimden etkilenmezler.

Aracınıza 36.750 lira istemişiniz. Daha dün İzmirdeki bir bayiden aynı renkteki araç için 38.250 lira trafik sigortası ve alım satım dahil fiyat aldım. Bu fiyat pazarlık edilmemiş hali. Siz olsanız sigorta vs yi düşünce arada kalan 1000 lira için nasıl kullanıldığı belli olmayan (sizi tenzih ederim) bakımı yaklaşmış bir aracı tercih eder misiniz ?
öncelikle şunu söyliyim araçta tabiki pazarlık payı var ayrıca yetkili serviste bakımını yaptırıp satışını vereceğimi ve satışından sonra trafik sigortasını bana iade edeceklerinden dolayı karşılayacağımı zaten soran kişilere belirtiyorum yani alan kişi sadece expertiz ve noter masrafı ödeyecek.öteki konuya gelirsek evet ben 2000 ve ya 2500tl için gidip 2.el araç almam fakat önceki aracımı(2011 golf) sıfır almıştım ve tam 7ay kullandım. 2012modelleri çıkmasına rağmen aldığım fiyattan 2000tl zararla sattım.golfüde sıfır almıştım ve yine sıfırına yakın bi fiyat yazarak sahibindene ilan açtım.akşamında telefon geldi istisnasız hergün telefon aldım araç için ve 1aydan kısa bir sürede sattım aracımı ki yüksek fiyatta diretmeseydim çok daha kısa sürede de satardım.nitekim demek istediğim şey puntonun 2.el piyasası kötü