hayırlı satışlar resimler nerde?
Aracımın Boya ve değişeni bulunmayıp orijinal 44.700 km.dedir. Resimlerde de görüldüğü gibi pırıl pırıl çizik dahi olmayan sıfırdan farksız bir araçtır.Araçta: ABS,ESP,Arka Park Sensörü,Klima,Sürücü ve Yolcu Hava Yastığı, Krom kaplamalı göstergeler, Fonksiyonel Radyo kumanda düğmeli Hidrolik direksiyon, CİTY Direksiyon Yumuşatma tuşu, İçten ve kumandadan Bagaj açma tuşu, Araçta Kablolu Aux girişi-çıkışı (aynı zamanda telefon kiti) , Krom Bagaj Alt Çıtası, Cam Çıtası Nikelajı Krom, Orj. Spoiler, Orj Ayak Dayama, Nikelaj Kapı Kolu Krome, Orj.Kapı Eşik Nikelajı, Orjinal Ön Kol Dayama, Orjinal Logolu Ayak Dayama, Orjinal Sis Farları bulunmaktadır. Aracın yağ-filtre bakımları yeni yapılmıştır. Fren balataları değiştirilmiştir. İstenilen servis ya da ustaya gösterilebilir.
hayırlı satışlar resimler nerde?
hayırlı satışlar umarım en kısa zamanda satabilirsiniz aracınızı
güncelll
hocam resim fiyat?
hayırlı satışlar...link yok mu
Keyif BMW'Dir...
bu nasıl bir ilandır ya
Resim mi ne resmi? Resim ne arar la ilanda![]()
Hakan bey,sanırım sahibinden açıklamayı kopyaladınız..İlanın numara veya satış yaptığınız sitenin linkini kopyalarsanız size daha fazla yararı olacaktır..
belli bir mesaj sayısı altında olana ilan açtırmamak gerektiğinin en bariz örneklerinden. daha forum kurallarını bilmeden sahibinden.com gibi bir şey zannederek herkes ilanlara abanıyor. arkadaşlar acele etmeyin, önce bi forumu öğrenin, bilmiyorsanız okuyun, anlamıyorsanız modlara bilenlere sorun ama bodoslama ilan açmayın!
kirlilikten başka bir şey değil.
bu arada active puntoda ESP ne arıyor ?
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
resim, fiyat ? almak isteyen ezberemi alacak hayalinde canlandırarak ?
Demeyeyim demeyeyim diyorum en sonunda adamı konuşturacaksınız 4 tane mesajı var ilan açıyor.
Adamın gelme amacı belli araba satmak ki o kadar iyi düşünmüş ki sahibindendeki ilanın altında yazanı aynen kopyalamış kakalamış.
Biz müneccimiz anasını satayım resimleri de görüyoruz telefon numarasını da! Harbiden sabah sabah ayar oldum ya bi kural koysunlar şuraya 50 60 70 mesaj altında sayısı olan birşey açmasın. hatta 100 olsun bu bi daha dalaverecisi vs. uğraştırır.
Geçen gün kesik yay satılmış diye diyor birisi birde kesinlikle işlem yapılmamış diye satmış satarken ! Git bak kimin yaptığına garantisi var 10 15 mesajı vardır . Ya biraz düşünelim bu kadar olmaz .
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
bu araba 26600 ediosa benim araç çok tan uçmuş olması lazımdı piyasamı ölü anlamıyorumki
Bence araba güzel şayet kazası veya başka sıkıntısı yoksa 24500-25500 arası
gider. Araç active stil paket
Nerdeyse aracını biz satıcaz![]()
hmm fiyatlar burda galiba, arkadaşlar 3 hafta önce aldım ama piyasasını kontrol etmek için yazıyorum amacım satmak değil, 1,4 punto emotion starjet 95 bg 43000 benzin lpg, 23500tl çok mudur bu araç için?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri