hayırlı olsun.45 bin olsaydı sırf şekil olsun diye alırdım bu arabayı
Printable View
hayırlı olsun.45 bin olsaydı sırf şekil olsun diye alırdım bu arabayı
bence sıfır lounge mutliair alıcaklar hiç düşünmesin bunu alsın
hayırlı satışlar
Abicim hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar. En beğendiğim araçlardan biriydi, alacak kişi çok şanslı. :)
aslan parçası gidiyor demek. hayırlı satışlar abi.
Not: aracı canlı canlı görmüş birisi olarak tek diyeceğim fotoğrafta görünenden zilyon kat daha güzel olduğu taş gibi duruyor. Çok canlar yakar :)
Araç gördüğüm en dolu punto diyebilirim :) Çok da beğenmiştim, umarım kıymetini bilecek birine gider. Fiyat da gerçekten çok iyi..
Bu aracın sıfırı ne kadar acaba? Lpg olmasaydı düşünürdüm gercekten eski bi t jet sahibi olarak.
Lpg yi sökmek 1 saatin ucunda bir şey.
Bu araç sıfır satılmadı lakin satılsaydı muhtemelen 40-45000TL bandında olurdu.Bravo multiair sport style ın fiyatını göz önüne alırsak
Öpmeye burun mani değil :)
Lpg takıp sokmek degıl mesele. sonucta lpg takıldı araca. Ben bu aracı boyel satın alırsam satarken zorlanırım. T jetımle yaklasık 1 yılda 1500 km yapan bırıyım dusunun artık :) o yuzden aracın ne ozellgını bozmaya ne de ılerıde lpgnın verecegı zarara gerek yok. Lpg olmasaydı kardesımle bı sekılde anlasır alırdım aracı walla cok uzgunum su anda lpgyı gormemıstım :(
Abi ne oldu 40.000tl verildi en son???
Bu arada fenaa gidiyor bu araç...
Yürümemiştir bile :) , tercih meselesi LPG sevmeyenleri anliyorum.
lpg olayı bu tür araçlarda uygulanması yanlış bi tercih bana göre , araç muazzam güzel , lpg olmasaydı ve fiyatta bayağı bi pahalı olmasaydı alınırdı .. ama araç çok güzel heleki jantlar <3 :)
şuan satılan multiair 105 bg lounge 34140 tl bunlara ek olarak
METALİK BOYA 500
ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER* 1.022
SKYDOME 2.555
SPORT KIT 1.175
toplam 39392 tl
ayrıca benim aracımda olup bu araçta bulunmayan ışığa duyarlı kararan iç dikiz aynası, yağmur sensörü, herşeyden önemlisi 135bg turbo motor dahada önemlisi spor deri iç döşeme ,4000 tl değerindeki jantlar orjinal abarth ön ,arka tampon çamurluk ağızları extralarıdır.Araç şu anda 4200 kmdedir.Lpg takıntısı olanlar için ayrıca bu bir görüş meselesidir bende lpg siz araca binmem.