daha dün turbo projesi vardı? çok ani olmuş hayırlı satışlar.
Printable View
daha dün turbo projesi vardı? çok ani olmuş hayırlı satışlar.
Araç çok güzel hani derler ya "emsalsiz" aynen öyle hayırlı satışlar dilerim.
param olsa da ben alsam :) gerçekten değerini bilen birine gider inşallah, puntoların atası satılıyor desenize
Hayırlı satıslar dostum. Ben boyle bı aracı cok aradım kendı aracımı sattıktan sonra. Bende 2009 t jet sport vardı ıtalyadan ozel sıparıs bı aractı. Aklım hep abarthtaydı. Bu araç orjınal multıaır turbo mu? Ben turkıyede boyle bı aracı sordurdum ve turkıye pıyasasına surulmeyecegını soyeldıler. Sız bu aracı nasıl satın aldınız bılemıyorum ama gercekten muhtesem duruyor. Teknık ozellıklerını yazabılrısenız daha ayrıntılı bır bılgıye sahıp olmus oluruz.
Hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar abi.
Bu araba satılır mı be abi koleksiyon diye saklanır, ne diyelim hayırlı satışlar değerini bilen alır umarım ben de şaşırdım satmana....
hayırlı satışlar...
35.000 tl hayırlı olsun :)
Çok ani olmuş gerçekten bu kadar erken elden çıkarmanı beklemiyordum.. Hayırlısı olsun.. Değeri bilinir inşallah..
Harika bir araç gerçekten, hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar Bey, Tofaşın yanlış ürün stratejisi sonucu Türkiyeye gelmeyen çok güzel ve özel Punto modeline sahipsiniz:)
Hayırlısı olsun diyelim...
hayırlı satışlar. paaaaram olsadaaaa beeeen alsaaaam :D
abi hayırlı satışlar efsane gidiyor desene walla biraz birikmişim olsa benimkini satar hiç düşünmezdim :) inşallah kıymetini değerinib ilen izmirden biri çıkar da bizede bu aracı görmek nasip olur :D
araç şekilmiş gerçekten hayırlı satışlar...
Araç 2011 ya da 2010 Autoshow a gelen ve Türkiyeye giren tek Multiair Sport tur. Fabrikasyon 1.4 135Hp Turboludur. Aracın donanımına ek olarak komple abarth Body kit eklidir. Aynı motor Alfa Romeo Mito da da kullanılmaktadır.
Araç donanım açısından oldukça zengindir.
Kısacası 45.000tl ye Türkiyede nadir bulunan değil, Türkiyede TEK olan bir Evo ya bineceksiniz hemde en ekonomik şekilde. Kısacası para olsada ben alsam.