İyi güzel araba, binmesi keyifli araba ama Bravo'ların piyasa böyle. Golf'ten, Astra'dan, Focus'tan eksiği yok, hatta fazlası bile vardır kimi modelinde ama, satarken çok can yakıyor malesef.
Hayırlı satışlar.
Güncel fiyat 40.000
Driven by the future
İyi güzel araba, binmesi keyifli araba ama Bravo'ların piyasa böyle. Golf'ten, Astra'dan, Focus'tan eksiği yok, hatta fazlası bile vardır kimi modelinde ama, satarken çok can yakıyor malesef.
Hayırlı satışlar.
İnş kardesim valla daha ne yazim 40000 tl işte bayi 52500 dio sıfırdan farkı km si 6 aylık arac
Driven by the future
takas dusunmuorsun değil mi?
Kardesım 2007 benzınlı punto ıle takas dusunurmusun?
valla takas fiyatım bu olmıcak arkadaşlar cunki epey düşük bi fiyat yazdım farkındaysanız o yuzden takas düşünen arkadaslar aracını satıp üstünü tamamlarsa cok daha mantıklı olur..
Driven by the future
Up
Driven by the future
lancia satıldı arkadaşlar bravo için güncel diyim bari![]()
Driven by the future
bravonun ilan numarasını yanlış yazmışsın Gökhan..düzeltir misin?
ilan yayından kalktı güncelledim ondan olabilir 99651664 ilan nosu bu az önce düzenledim ilanı sanırım ondan çıkmıodur
Driven by the future
olabilir kardeşim şimdi tekrar denedim de olmuyor..bir arkadaşım bugünlerde otomatik 1.4 t-jetlere taktıda almayı düşünüyor ne diyorsun önerir misin?
ben bravoda otomatik pekte önermiyorum dostum daha doğrusu bravo lancia alfa punto hepsi için geçerli dualogic çok başarısız bi vites teknolojisi
Driven by the future
bu arabanın herhangi bir kazası, boyası v.s. var mıdır?
Abi arabada kaza deil Allaha şükür rütuş bile yok içi dışı sıfırdan farksız
Driven by the future
İlan aktif arkadaşlar
Driven by the future
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri