ilan pasif durumda..
Esh(Fırat) arkadaşımızın isteği üzerine ilanı ben açıyorum.İşle ilgili sebeplerden ötürü aracını acil satması gerekiyor.2008 model m.jet 135.000 km'de aracı temizdir ve bütün bakımları aksatılmadan yapılmıştır.Forumdan alacak arkadaş olursa fiyatta yardımcı olunacaktır...
MERHABALAR ;
*aracım 2008model olup kazası yoktur. muhtelıf yerlerınde boya mevcuttur.
*aracın 2. sahıbıyım samsun otoexperden alınmıstır. 1. sahıbıde sansun bırmot kasko mudurudur.
* ARACIMDA CITY MOD VARDIR PUNTOLARDA STANDART BIR OZELLIKTIR. SEHIR ICINDE COK RAHAT BIR KULLANIMI VARDIR.DIREKSIYON ÇOK HAFİF OLUYOR. 60 KM /H DAN SONRA DIREKSIYON SERTLESMEYE BASLAR
not: cep tel de yazan numaradan dırek bana ulasabılırsınız..
*ARACIMIN 105,000 DE DEBRIYAJ VE BASKI BALATA DEGISTI, SUAN HERHANGI BIR MASRAFI YOK .
*aracım 60,000 den berı her 10,000 kmde hıc aksatılmadan km dolmadan bakım yaptırılmıstır. yag olarakta CASTROL EDGE tam sentetık yağ kullanılmıstır. suan kı km sı 135,000 cıvarlarında dah gelmemıstır.
*VE ARACIMDA SHELL V POWER GTL DEN BASKA YAKIT KULLANILMAMISTIR.
*aracın herseyıne kefılın calısmayan aksam vs hıcbırsey soz konusu degıldır.
*ARACIMIN FARLARDA 8000K SISLERDEDE 30,000K XENON MEVCUTTUR.
*bakımlarını antalya yesıl sanayısınde kutsal otoda yaptırmaktayım.
*jant lastık 0 aldım . ortalama 20,000 km oldu .
*yuruyenınde motorunda vs herhangı bır sıkıntı yok.
*aracı alan arkadas bana dua edecek .
*ARACIMIN ORJINALI 75 HP BIZ ANTALYA GRANDEPUNTOTR FORUM UYELERIYLE BIRLIKTE YAZILIM ATTIRDIK ARTI TUNING CEMAL ARSLANA . FORUMU TAKIP EDEN ARKADASLAR BILIR. SUAN 95 HP CIVARLARINDA OLMUSTUR BUDA HEM PERFORMANS HEMDE YAKIT YONUNDEN POZITIF OLARAK ETKILEDI . SUAN 100 KM’LİK BİR YOLDA DE ORTALAMA 90 VE 110 KM ARASI HIZLARLA KULLANILDIGI ZAMAN 3,8 ILE 4,2 ARASINDA YAKIT TUKETIMI VAR .
*sehır dısından gelecekler ıcın soyledıklerımın dısında herhangı bırsey cıkarsa masrafları tarafıma aıtdır.
*aracın yedek anahtarı mevcuttur. Orjınal teyıbıde mevcuttur ıstenıldıgı taktırde muzıksetını anlasılıp aracla bırlıkte verılebılır …
*DAHA DETAYLI BILGI ICIN TELEFON ILE IRTIBATA GECEBILIRSINZ . IYI ALISVERISLER . SIMDIDEN ALICISINA HAYIRLI UGURLU OLSUN .
*arkadaslar 05-11-2012' ye kadar fıyata actıon verıyorum . cıddı alıcılar ararsa arabayı alır gıder ...
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-1,3-mjet-grande-puntoo-103304265/detay/
ilan pasif durumda..
Hayırlı satışlar
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Arkadaslar aracım satılmıstır![]()
Hayırlı olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri