yapılan bakımı bindiğine sayıcaksın alıcıyı pek bağlamaz o istediğin fiyata satman çok çok zor
Printable View
yapılan bakımı bindiğine sayıcaksın alıcıyı pek bağlamaz o istediğin fiyata satman çok çok zor
Peki hocam celik jant + yeni lastikler sökeyim orijinal sac jantlarını takayım, sis farlarını sökeyim siyah kapaklarını takayım, yeni aküsünü sökeyim eski aküsünü takayım, kapı cıtalarını sökeyim geri kalan motor içi bakımları bindigime sayayım 22,500 TL aldıgım fiyat istiyorum pahalımı bu seferde sizce ? Bizde arabamızı piyasada bulunan harcıalem puntolara benzetelim o zaman. NOT: Araba fabrikadan cıktıgı gün gibi kazasızdır.
Fiyatı anca sen gibi titiz biri olmadıkça 24 zor gibi 22-23 rahat gider
Ayrıca titiz kullanmak aracın bakımlarını tam yapmak araca deger katar 21e alırsın 23 e satarsın bu tam terside olabilir 24e alıp 20 ye zorda satabilirsin benim araçta 2007 dinamik 24 e aldım suan bu rakama vermem mesela :)
Hayirli satışlar
Sent my iPhone using
Hocam Yorumun için tesekkur ederim. Kıymet bilen birisi olursa, forumdan birisi cıkarsa daha iyi olur 23 bin TL ye verebilirim belki.
Yada kafam bozulursa çelik jant, lastikler, akü, sis farları, kapı cıtası, eksoz ucu, park sensörü ne varsa sökerim piyasa fiyatı derim.
Abi kiymet bilenden sanane kizini vermiyosun arabani veriyosun karsi tarafta sana cakil tasi degil para veriyo.sok tabi celik janti falan fabrikasyon olarak birak geri kalani ver gitsin.senin ekstra olarak saydigin jant haric arac satildiginda fazladan 5kurus etmez.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile
Arkadaslar aracı satmaktan vazgeçtim. Degerli yorumlarınız için tesekkur ederim. Önümüzdeki bahar bravo almaya karar verdim, puntomu da kardesime verecegim. NOT: 23,000 TL verildi daha sonra satmaktan vazgectim. Saygılar..