Hocam dikkat edersen herkes arabanın standart özelliklerini yazıyor kaza boya varmı kesin konusmuyor, yapılan bakımlar konusulmuyor. Ama ilandaki araba benden daha iyi donanım olarak. Tesekkurler.
Printable View
Hocam kaça vereyim 20,000 TL yemi vereyim ? O kadar masrafı biz bosuna etmişiz o zaman, arabasına bakan ile bakmayan arasında 2. elde fark yok o zaman. Arabanın 2009 yılında sıfırı 21,000 TL cümlesi ne kadar mantıklı sizce ? Suan 2012 yılınını son ceyregindeyiz, mazot 5 ay önce 3,65 tl iken şimdi 4,40 TL ÖTV 2009 yılında ne kadardı şimdi ne kadar ? Mukayese edilirmi sizce hiç geçmiş zamanla şimdiki zaman ?
hayırlı satışlar ancak o paralara emotion /dinamik donanımlı punto alınabiliyorken ben olsam active bakmazdım. fiyat fazla
Araci alacak arkadaslar pazarlik etse daha iyi olur diger arkadaslar kendi araclarininda piyasasini dusurdugunu bilmiyorlar heralde yada onlar mercedes kullaniyorda biz bilmiyoruz...
sent my new ipad
fiyat olarak bence yüksek ben 29 binde garanti dynamic multijet 2010 model kazasız boyasız aracımı 27 ye aldım
1.3 Multijet dynamic + spor paket li 60000 km deki aracı bu forumdan 23 e aldım. Üstelik servis bakımlıydı. Araç pırıl pırıl tertemizdi. Bende o zaman aracı satarken verdiğim yıkama paralarını satış fiyatına ekleyeyim.
yuksek bencede 2009 multıjet funu 22250 aldım 75000 bınde temız
acaba bu fiyata cok yada az diyenler gercekten alici oldugu icinmi boyle konusuyor yoksa laf olsun diyemi boyle konusuyor kendinizde punto sahibisiniz insan kendi aracinin piyasasini öldururmu?
23 e almissiniz araci bence senin aracin ederi 25 en az. ha sizin mantiginiza gore suan araca max 22 verilir :) buna sizin gonlunuz razi olurmu ? ayrica yikama fislerini ekleyelim demissiniz bence ekleyin ben aracina hic bakmamis tabiri caizse essek niyetine binilmis bakimlari sacma sapan yapilmis bi araba almak yerine sizinki gibi ozen gosterilmis yikama fisleri bile hala saklanan ve ilan sahibininki gibi bakimlari ozenle yapilmis arac alirim
Sonuc olarak arac sahibinin ister 10bin ister ister 30 bin bize hayirli satislar dilemek duser saygılar...
Saygilar...
tamam o zaman siz arabanızı satın , 126.000 km de ki active 75 hp puntoya 25 verip alın.. verir misiniz ? büyük ihtimal vermezsiniz.
gönül razı olsun diye bir kavram yok ki hocam, herşeyin bir ederi vardır.herkes ister araçlarının güzel fiyatlara gitmesini. aynı fiyata aynı km de ki emotion puntoyu mu alırsınız, active donanım olanını mı ?
Hocam güzel düşünceleriniz için tesekkur ederim, böyle giderse piyasayı düşüren arkadaslarımız sayesinde puntocular birkaç sene sonra sahincilerden bir farkı kalmayacak. Bu yorum yapanlar suan 2012 1,3 75 Active puntonun sıfır fiyatını bilmeden konusuyor galiba. Neyse arabayı satmıyorum artık binecegim inadına.
Hocam ben bu foruma sizin degerli görüşlerinizi almak için yazdım, fakat siz beni yargılıyorsunuz, aracı 5 ay önce üzerime aldım, fakat bu aracın 5 ay öncesinide biliyorum dedim, yıllardır beraber caliştigim mesayi arkadasım bir hocamdan aldım. Arabasına gözü gibi bakıyordu zorla aldım, onada gittik 0 faiz kampanyasından kredi cektik yeni linea aldık. Araçtan kar etmek istiyorsun demişssin ben bu aracı 22,500 TL'ye tık para aldım, ve sonra o masrafları ettim turbo degisimi harici. Sence karmı ediyorum ?
arkadaşlar yorumları yaparken bence biraz daha sakin olmak lazım ser piyasa dilediği fiyatı koyar satar veya satmaz orası ayrı mesele ama başka ilanlarla karşılaştırmak vs yanlış sonuçta aracı satmaya çalışan biri için hoş bir durum değil.piyasaya göre biraz yüksek olduğunu belirtmekten başka pek dicek birşey yok bence...